Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Butauts: "Spēle parādīja abu komandu spēka samēru atšķirību"

Jānis Celmiņš

Butauts: "Spēle parādīja abu komandu spēka samēru atšķirību"
Ramūns Butauts un Rims Kurtinaitis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

„VEF Rīga” galvenais treneris Ramūns Butauts pēc zaudējuma Maskavas apgabala „Khimki” komandai VTB Vienotās līgas kārtējā spēlē paudis, ka komanda psiholoģiski nav bijusi gatava cīņai.

Jau ziņojām, ka "VEF Rīga" šodien, spēlējot bez Kavaļauska un Perija, VTB Vienotās līgas A grupas izbraukuma spēlē Maskavā ar rezultātu 54:77 piekāpās Rima Kurtinaiša trenētajai Maskavas apgabala "Khimki" vienībai. Pēc spēles iespaidos par to dalījās abu komandu galvenie treneri.

„VEF Rīga” galvenais treneris Ramūns Butauts: „Psiholoģiski nebijām gatavi šim mačam, pieļāvām pārāk daudz kļūdu. Šī spēles parādīja abu komandu spēka samēru atšķirību. Neko darīt, jātrenējas vairāk.”

„Khimki” galvenais treneris Rims Kurtinaitis: „Šobrīd esam uz viļņa, cīnījāmies atzīstami, turklāt šodien labi palīgi atradās arī uz rezervistu soliņa, kas mums pietrūcis iepriekš. Spēli sākām mierīgi, bet pārliecinoši. Izņemot spēles pēdējās minūtes, kontrolējām spēles gaitu. Jāsaka, ka izcīnījām solīdu uzvaru.”

     [+] [-]

, 2012-01-09 17:49, pirms 12 gadiem
Nost ar Periju!!! Bērzam vajag pielikt un Sandim sūdīgi ar stabilitāti un var redzēt ,ka Bertāns ir paguris vai arī celis dara savu!

  -1 [+] [-]

, 2012-01-09 19:52, pirms 12 gadiem
kad beidzot beigsies shi bezjedziga valsts naudas tereshana vefam?
ja nemak, nav ko uzdarboties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja