Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Fenerbache" un "Lottomatica" izcīna uzvaras

"Fenerbache" un "Lottomatica" izcīna uzvaras
Vilijs Salomons (Fenerbache)

Šodien ULEB Eirolīgas C apakšgrupas spēlēs uzvaras izcīnīja Stambulas "Fenerbache" un Romas "Lottomatica" ,kuras attiecīgi pārspēja "Chorale Roanne" un "Brose Basket" vienības.

"Fenerbache" - "Chorale Roanne"
Pirmā C apakšgrupas spēle iesākas ar pamatīgu Turcijas čempionvienības izrāvienu un pēc spēles pirmā ceturkšņa "Fenerbache" pārsvars bija sasniedzis piecpadsmit punktu – 28:13. Spēles otro ceturtdaļu veiksmīgāk aizvadīja Roannas klubs, kas neskatoties uz blāvo sniegumu spēles sākumā uzvarēja ceturtdaļu un puslaika pārtraukumā devās vien ar -8.

Spēles otrais cēliens iesākās ar "Chorale Roanne" pakaļdzīšanos, spēles trešo ceturtdaļu franču basketbolisti iesāka ar izrāvienu 8:0, panākot tikai viena punkta deficītu, bet tas arī bija viss uz, ko šodien spējīgi bija viesi. Spēles galotnē ar stabilu aizsardzību un uzbrukumu "Fenerbache" vairs neļāva pietuvoties un gala rezultātā uzvara – 81:68 .

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais bija Vilijs Salomons, kura kontā 12 punkti un 3 rezultatīvas piespēles. "Fenerbache" pa desmit punktiem arī guva – Džeimss Vaits, Gašpers Vidmars, kā arī Rašims Bašaks. Savukārt "Chorale Roanne" produktīvākais bija komandas līderis Marks Saljers, kurš guva 18 punktus un izcīnīja 3 atlekušās bumbas.

"Brose Basket" - "Lottomatica"

Otrā C apakšgrupas spēlē tikās Bambergas "Brose Basket" ar Romas "Lottomatica". Spēles sākums aizritēja ļoti nerezultatīvā basketbolā un pēc pirmajām desmit minūtēm nelielā vadībā atradās viesi, Romas basketbolisti – 16:11. Spēles otrajā ceturksnī "Lottomatica" basketbolistu pārsvars palielinājās līdz 6 punktiem un pārtraukumā viesi devās kā uzvarētāji – 32:28.

Trešajā ceturtdaļā "Brose Basket" pievilka līdz -1, bet itāļu vienība spēja pārsvaru atgūt. Arī spēles beigās nekas nemainījās un savu uzvaru 4 ULEB Eirolīgā izcīnījas Romas "Lottomatica" - 73:59.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Erezems Lorbeks, kura kontā un sešas atlēkušās bumbas. Savukārt zaudētājiem rezultatīvākais bija Garets Robertss, kurš guva 14 punktus, bet ar 13 gūtajiem punktiem un 8 bumbām zem groziem atzīmējās Ademola Okuladža.

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net