Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Butauts: "Uzvarējām, pateicoties komandas spēlei"

Andrejs Siliņš

Butauts: "Uzvarējām, pateicoties komandas spēlei"
Gatis Jahovičs, Kaspars Bērziņš un Dairis Bertāns pašaizliecībā cīņā par galveno spēles priekšmetu
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Bijām gatavi cīnīties. Mēs uzvarējām, pateicoties komandas spēlei gan uzbrukumā, gan aizsardzībā," pēc uzvaras Eiropas kausa Top16 turnīra ceturtajā mačā pār "BCM Gravelines" sacīja Rīgas VEF galvenais treneris Ramūns Butauts.

"Šī bija ļoti smaga spēle. "Gravelines" Francijas līgā spēlē ļoti labi. Zinājām, ka šī komanda ir ļoti spēcīga, īpaši mājās," pretiniekus, kā ierasts, uzteica Butauts. "Bijām gatavi cīnīties. Mēs uzvarējām, pateicoties komandas spēlei gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Paldies "Gravelines" par labo spēli un vēlu veiksmi viņiem turpmākajā sezonā."

"Smagi cīnījāmies visas 40 minūtes un ļoti vēlējāmies izcīnīt uzvaru, lai turpinātu cīņu par iekļūšanu nākamajā kārtā," pēc panākuma sacīja VEF aizsargs Kērtiss Miledžs. "Šodien spēlējām labi un ceram tāpat to darīt arī savā nākamajā mājas spēlē."

"Gravelines" galvenais treneris Kristjans Monšo pēc zaudējuma atzina, ka spēle bijusi diezgan laba paša vadītās komandas izpildījumā: "Mums patīk spēlēt šādu spēli. Būtu varējuši uzvarēt, ja precīzāk mestu soda metienus un ja būtu labāk nospēlējuši zem groziem. Ir ļoti interesanti spēlēt pret šo komandu. Neskatoties uz to, ka vairs nevaram tikt nākamajā kārtā, koncentrēsimies uz nākamo Eiropas kausa spēli un cīnīsimies no sirds."

"Basketbola komandas sezona ir krietni līdzīga dzīvei - ar pacēlumiem un kritumiem," pēc neveiksmes apcerīgs bija Džubijs Džonsons, "Gravelines" rezultatīvākais vīrs (12 punkti). "Zinām, ka varam uzvarēt vēl daudz spēļu un esam koncentrējušies turpmākajam darbam, lai izcīnītu uzvaru jau nākamajā spēlē. Mums jāsaprot, kā uzvarēt nākamo spēli. Mums riebjas zaudēt, bet dažreiz, kad zaudē, tu kaut ko iemācies."

Izmantotie resursi:
Eurocup - Welcome to Eurocup

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-02-08 16:09, pirms 12 gadiem
pateicoties latviešu spēlētājiem