Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"ALBA" direktors: "VEF ir interesanta un talantīga komanda"

"ALBA" direktors: "VEF ir interesanta un talantīga komanda"
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Šodien norisinājās ULEB Eirolīgas izloze, kurā savus bez grupu turnīra sastāva noskaidrošanas savus pretiniekus uzzināja arī tie klubi, kas piedalīsies kvalifikācijas turnīrā. Latvijas čempioni "VEF Rīga" basketbolisti tiksies ar Vācijas klubu Berlīnes "ALBA", kura pārstāvji izteikuši savas pārdomas par izlozi.

Eirolīgas kvalifikācijas pirmajā kārtā viens no dueļiem būs starp Rīgas VEF un Berlīnes "ALBA". Pēc izlozes, kurā abi klubi tika savesti kopā, to pārstāvji izteica savas domas. Berlīnes kluba sporta direktors Mithats Demirels, kurš savulaik spēlēja Vācijas izlasē un profesionālo karjeru beidza tikai pirms gada, rīdziniekiem veltīja atzinīgus vārdus. ""VEF Rīga" ir ļoti interesanta komanda ar lielu talantu. Tikt Eirolīgā būs ļoti grūti, jo trūks laika sagatavoties, bet apstākļi būs visiem. Mēģināsim sagatavoties tam un kvalificēties. Vācijas basketbols pēdējās sezonas laikā ir ievērojami progresējis un mēs esam labā pozīcijā, lai būtu viena no labākajām līgām Eiropā. Ceru, ka visām Vācijas komandām veiksies Eirolīgā un Eirokausā."

Savukārt uz izlozi nosūtītais Rīgas kluba pārstāvis Emīls Toms atzina: "Zinājām, ko sagaidīt un domāju, ka Eirolīgas kvalifikācijas raundā vāju komandu nav. Mums vienkārši jāspēlē no spēles uz spēli un jāskatās, kas iznāks. Negribu teikt, ka esam vājāka komanda, bet šis "Final 8" formāts ir labvēlīgāks viņiem. Šajā vienā spēlē jebkas var notikt, ja vien veikta kārtīga sagatavošanās. VEF ir lielas tradīcijas, bet tas atgriezies tikai dažus gadus atpakaļ. Kluba uzdevums ir spēlēt Eiropas augstākajā līmenī pret labākajām komandām. Gribam izveidot organizāciju, kas cīnītos par spēlēšanu Eirolīgā katru gadu. Jāizveido stipra un stabila komanda daudziem gadiem."

Eirolīgas kvalifikācijas turnīrā tiks izspēlētas divas vietas uz grupu turnīru. Lai iekļūtu Eirolīgā, divām veiksminiecēm būs jāuzvar trijās spēlēs. Šīs spēles notiks vienas nedēļas nogales laikā (29. septembris - 2. oktobris) divās dažādās rīkotāju pilsētās, kas tiks nosauktas vēlāk.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

  +6 [+] [-]

, 2011-07-07 17:13, pirms 13 gadiem
Intersanta komanda tik ar 4 spēlētājiem

  +9 [+] [-]

, 2011-07-07 17:14, pirms 13 gadiem
to viņš teiktu par jebkuru komandu!!!

  +8 [+] [-]

, 2011-07-07 17:16, pirms 13 gadiem
Tāpat Albai nav šansu. Rytas un Khimki būs tās divas komandas kuras spēlēs eirolīgā, tas par 90% skaidrs, it sevišķi ja Rytas pastiprināsies ar Songailu, tur garais gals šiem ar Valančiunu un Bairamoviču ir nāvējošs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja