Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Obradoviča vadītais "Fenerbahce Ulker" viesos pārspēj spēcīgo CSKA

Obradoviča vadītais "Fenerbahce Ulker" viesos pārspēj spēcīgo CSKA
Zeļko Obradovičs
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar ULEB Eirolīgas turnīrs turpinājās ar pieciem mačiem. Grandu cīņā "Fenerbahce Ulker" ar 78:74 pārspēja Maskavas CSKA, savukārt "Barcelona" revanšējās franču "Nanterre" par zaudējumu pirmajā savstarpējā spēlē un viesos bija pārāka ar 82:78.

Eirolīgas centrālajā spēlē šovakar Maskavas CSKA uzņēma "Fenerbahce Ulker" basketbolistus. Turcijas vienība svinēja septīto uzvaru astoņās spēlēs, uzvarot šodienas sāncenšus ar 78:74. Maskavas klubam tā bija trešā neveiksme astoņos mačos.

Zeļko Obradoviča vadītās komandas rindās rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Bojans Bogdanovičs, bet vēl 13 pievienoja Lins Kleiza. Sonijs Vīmss CSKA labā guva 20 punktus.

Tikmēr Parīzē par savu vienīgo mājas zaudējumu šosezon revanšējās "Barcelona" basketbolisti, kas ar 82:78 uzveica laukuma saimnieku "Nanterre". 15 punktus Barselonas labā guva Huans Karloss Navarro, 14 pievienoja Macejs Lampe, bet 13 – Alehandro Abriness.

Zaudētāju rindās ar 18 punktiem rezultatīvākais bija Deivids Laitijs, 14 punkti un deviņas atlēkušās bumbas Ali Traore kontā, bet 13 punktus un septiņas bumbas zem groziem guva bijušais vefietis Vils Danielss.

Barselonas komandai tā bija sestā uzvara astoņās spēlēs, bet "Nanterre" piedzīvoja piekto zaudējumu.

Citā spēlē Bambergas "Brose Baskets" ar 89:78 pārspēja "Anadolu Efes" basketbolistus, tādējādi saasinot cīņu par pirmajām četrām vietām B apakšgrupā, kurā spēlē arī Kaspara Vecvagara pārstāvētais Kauņas "Žalgiris". Madrides "Real" ir pārliecinošā vadībā šajā grupā (8-0), bet pārējās piecas komandas saglabā izredzes kvalificēties "Top16".

Septīto zaudējumu astoņās spēlēs piedzīvoja Viļņas "Lietuvos Rytas", kas ar 63:79 atzina Vitorijas "Laboral Kutxa" pārākumu. Neveiksmi piedzīvoja arī Belgradas "Crvena Zvezda", kas ar 63:69 piekāpās Atēnu "Panathinaikos", tādējādi zaudējot izredzes kvalificēties "Top16" posmam.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

     [+] [-]

, 2013-12-07 00:20, pirms 10 gadiem
Fenerbahče ļoti nopietni iet uz čempionu titula pusi, spēcīga komanda!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-07 03:21, pirms 10 gadiem
Varēja jau nu pieminēt, ka CSKA - Fenerbahce maču mūsu Oļegs tiesāja.