Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" zviedru talantam Eriksonam pārrautas krusteniskās saites

Andrejs Siliņš

"Barcelona" zviedru talantam Eriksonam pārrautas krusteniskās saites
Markuss Eriksons
Foto: fcbarcelona.cat

20 gadus vecais zviedru talants Markuss Eriksons sestdien "Barcelona" komandas pirmajā sezonas spēlē Spānijas čempionātā pret Vitorijas "Laboral Kutxa" nevainīgā epizodē pārrāvis krusteniskās saites un menisku, ziņo klubs.

Zemāk pievienotajā video, ko izplatījusi ACB līga, redzams, kā pēdējā spēle ceturtdaļā Eriksons šķietami nevainīgā epizodē pēc bumbas saņemšanas vairs nespēj turpināt kustību un pieprasa maiņu. Laukuma malā Eriksons tika noguldīts uz nestuvēm un nogādāts medicīniskā personāla rīcībā.

Diemžēl ziņas par 1993. gadā dzimušā basketbolista veselības stāvokli pienākušas nepatīkamas - Eriksonam konstatēts krustenisko saišu plīsums, kā arī pārrauts menisks. Klubs nenosauc konkrētu atgriešanās laiku, norādot, ka atveseļošanās un atgriešanās laukumā varētu prasīt vairākus mēnešus.

200 centimetrus garais un 89 kilogramus smagais uzbrucējs Eriksons, kuram decembrī apritēs 21, ar Barselonas klubu parakstīja līgumu 2011. gadā, bet pirmās divas sezonas pavadīja fārmklubā Spānijas trešajā līgā. Pagājušajā sezonā Eriksons bija izīrēts "Manresa" vienībai, ACB līgā vidēji gūstot 11,2 punktus. Šovasar "Barcelona" pavēstīja, ka zviedru jaunietis sezonu pavadīs galvenajā komandā.

Eriksons pārrauj krusteniskās saites

     [+] [-]

, 2014-10-06 16:33, pirms 10 gadiem
skatijos speeli un pashas beigas shitik stulbi dabut traumu, pilniigi psc. pilniigi normala kustiiba, bet nu gadās. veselību jaunajam.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-06 17:05, pirms 10 gadiem
Ļoti žēl ja viņš izrādīsies traumatisks. Zviedru basketā talanti tomēr nerodas kā sēnes pēc lietus