Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Valencia'' pēc kaunpilnā zaudējuma atlaiž galveno treneri Mumbru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Valencia'' pēc kaunpilnā zaudējuma atlaiž galveno treneri Mumbru
Alekss Mumbru. Foto: EPA/Scanpix

Spānijas ACB līgas klubs ''Valencia'' pēc ceturtdien piedzīvotā kaunpilnā zaudējuma Eirolīgas ietvaros pret ASVEL ar 69:98 pieņēmusi lēmumu atbrīvot no galvenā trenera amata Aleksu Mumbru, kurš to ieņēma kopš 2022. gada.

Pēc zaudējuma ULEB Eirolīgas spēlē pret ASVEL šodien Spānijas ACB līgas klubs ''Valencia'' paziņojusi par galvenā trenera Aleksa Mumbru atbrīvošanu no sava ieņemamā amata. 4. aprīlī notikušo Eirolīgas maču ''Valencia'' zaudēja ar 69:98, trešajā ceturtdaļā iemetot tikai septiņus punktus un spēles laikā ļaujot ASVEL veikt izrāvienu ar 25:0.

''Valencia'' ar 14 uzvarām 33 spēlēs ieņem 14. vietu Eirolīgā un pēc regulārā turnīra beigām noslēgs sezonu šajā turnīrā. Valensijas basketbola klubs kļuvis par devīto komandu Eirolīgā, kas šajā sezonā atbrīvojusi treneri. Pirms sezonas par šādu soli izšķīrās Boloņas ''Virtus'', bet sezonas laikā ''Baskonia'', ''Crvena zvezda'', Kauņas ''Žalgiris'', ASVEL, Stambulas ''Fenerbahce'' un ''Anadolu Efes''.

Mumbru par ''Valencia'' galveno treneri strādāja kopš 2022. gada. Paziņojumā klubs pateicas speciālistam par pavadīto laiku komandā un vēl veiksmi gan profesionālajā, gan personiskajā dzīvē. Viņa amatu šobrīd ieņems līdzšinējais asistents Šavi Alberts.

Ar 16 uzvarām 27 spēlēs ''Valencia'' ieņem septīto vietu ACB līgā. Arī šeit klubam vēl būs jāpacīnās, lai nokļūtu izslēgšanas spēlēs. Mārča Šteinberga ''Manresa'' ir tāda pati bilance, bet ''Baskonia'' 15-12. Divas uzvaras mazāk ir Badalonas ''Joventut''.

Izmantotie resursi:
https://www.valenciabasket.com/?p=n...

     [+] [-]

, 2024-04-05 15:21, pirms 4 nedēļām
Diezgan saprotams solis