Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Pao" zaudē atkal

Andrejs Siliņš

"Pao" zaudē atkal
"Panathinaikos" treneris Zeļko Obradovičs var vien noplātīt rokas
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Ambiciozais grieķu superklubs "Panathinaikos" ceturtdienas vēlā vakarā ULEB Eirolīgas E grupā piedzīvoja otro zaudējumu Top16 turnīrā, šoreiz ar rezultātu 78:80 atzīstot "Maroussi" pārākumu.

Pirmajā Top16 turnīra spēlē E grupā "Panathinaikos" ar rezultātu 59:64 atzina Belgradas "Partizan" pārākumu, kas vakar pagarinājumā uzveica arī "Barcelona", kļūstot par grupas vienīgo līderi. Šodien "Pao" nosacīti viesos (abas komandas mājas spēles aizvada vienā arēnā) tikās ar citu grieķu vienību "Maroussi". 5700 līdzjutēju priekšā spēle sākās līdzīgi, bet puslaikā neliels pārsvars bija viesiem (40:37). Trešajā ceturksnī mājinieki turpināja turēties līdzi un pat nedaudz atspēlēties, bet pēdējās desmit minūtēs līdzjutēji pūļi varēja lauzt krēslus - "Maroussi" izcīnīja pirmo uzvaru Top16 turnīrā, ar rezultātu 80:78 sasitot vareno "Panathinaikos".

Uzvarētājiem teicamu maču aizvadīja aizsargs Billijs Kejs, gūstot 17 punktus un atdodot piecas rezultatīvas piespēles. 13 punktus un septiņas atlēkušās bumbas pievienoja Džareds Homans, bet 11 punkti, četras bumbas un trīs piespēles Petam Kalatesam. "Panathinaikos" rindās tikmēr 19 punktus iemeta Nikolā Pekovičs, bet 15 punkti un septiņas bumbas Maikam Batistem.

Citā spēlē Telavivas "Maccabi" savā 11 500 līdzjutēju elektrizētajā arēnā ar rezultātu 81:76 pieveica Etores Mesina vadīto Spānijas gigantu Madrides "Real". Uzvarētāju labā Alans Andersons iemeta 20 punktus izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, atdeva piecas rezultatīvas piespēles un pārtvēra četras pretinieku piespēles, nopelnot izcilu koeficientu - +40. 18 punktus pievienoja bijušais Viļņas "Rytas" universālais spēlētājs Čaks Eidsons, kuram arī sešas atlēkušās bumbas. "Real" rindās rezultatīvākie bija lietuvieši - Rimants Kaukēns iemeta 17 punktus, bet Darjuss Lavrinovičs - 13.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

  +1 [+] [-]

, 2010-02-05 00:19, pirms 14 gadiem
No sakuma domaju Gazolam atkal trauma tfpu tfpu tfpu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-02-05 00:28, pirms 14 gadiem
andrej, iepazīstini mani, lūdzu, ar maiku pekoviču, un pastāsti, kā var pārtvert 4 pretinieku bumbas... tas tā intereses pēc!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja