Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Žalgira" jaunais sporta direktors - Sakalausks

"Žalgira" jaunais sporta direktors - Sakalausks
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Lietuvas basketbola klubs Kauņas "Žalgiris" sporta direktora amatā iecēlis Šarūnu Sakalausku. Šis lietuviešu speciālists februārī bija kandidāts uz "Ventspils" galvenā trenera amatu.

"Žalgiris" līgumu ar Sakalausku noslēdzis līdz šīs sezonas beigām. Sezonu "Žalgira" sporta direktora amatā uzsāka Aļģirds Brazis, taču viņš kopā ar galveno treneri Ramūnu Butautu februāra sākumā tika atlaists. Tagad komandai būs jauns sporta direktors. "Būšu atbildīgs par komandas sportiskajiem rezultātiem un mēģināšu gludi iejusties darbā," sacīja Sakalausks.

Iepriekšējos astoņus gadus Sakalausks bija Vācijas kluba Brēmenharfenes "Eisbaeren" galvenais treneris, bet februārī bija viens vadošajiem no kandidātiem uz Latvijas čempionvienības "Ventspils" galvenā trenera amatu. Ventspilnieki priekšroku deva horvātam Silvāno Poropatam, bet Sakalausks strādās "Žalgirī".

Izmantotie resursI:
zalgiris.lt