Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Žalgiris'' piesaista Austrālijas spēka uzbrucēju

Andrejs Siliņš

''Žalgiris'' piesaista Austrālijas spēka uzbrucēju
Broks Motums
Foto: euroleague.net

Gatavojoties atgriezties ULEB Eirolīgā, Krasnodaras "Lokomotiv Kuban" vadība vienojusies par līgumu ar amerikāņu saspēles vadītāju Dontaju Dreiperu, kurš iepriekš spēlēja Stambulas "Anadolu Efes". Savukārt Itālijas čempione "Dinamo Sassari" vienojusies ar savulaik pirmajā desmitniekā draftēto amerikāņu uzbrucēju Džo Aleksandru. Tikmēr Kauņas ''Žalgiris'' pastiprinājis savu groza apakšu, noslēdzot līgumu ar Austrālijas izlases basketbolistu Broku Motumu.

Austrālijas spēka uzbrucējs spēlēs ''Žalgirī''

Kaspara Vecvagara pārstāvētais Lietuvas grands Kauņas ''Žalgiris'' turpina bruņoties gaidāmajai sezonai, noslēdzot līgumu pēc sistēmas 1+1 ar 24 gadus veco garā gala spēlētāju Broku Motumu. Austrālijas izlases dalībnieks aizvadītajā sezonā spēlēja savā dzimtenē un Austrālijas čempionātā izcēlās ar 17,5 punktiem (tālmetienu precizitāte 46,9%) un septiņām atlēkušajām bumbām.

''Spēlēšu ļoti labā komandā - Lietuvas čempionvienībā, kas piedalīsies ULEB Eirolīgā. Par ''Žalgira'' faniem esmu dzirdējis tikai to labāko, un nevaru sagaidīt, kad viņu atbalstu varēšu sajust klātienē,'' Eirolīgas mājaslapā citēts 208 centimetrus garais spēka uzbrucējs.

Šajā starpsezonā Kauņas lielklubs pagarināja vienošanos ar Kasparu Vecvagaru, Pauļu Jankūnu, Robertu Javtoku un noslēdza līgumus ar pašmāju zvaigznēm Martīnu Pocju un Mantu Kalnieti. Komandu arī nākamsezon trenēs Gintars Krapiks.

Dreipers spēlēs Krievijā

30 gadus vecais Dreipers, kuram ir arī Horvātijas pilsonība, aizvadīja sezonu Stambulas "Anadolu Efes" rindās, Eirolīgā vidēji nepilnās 24 minūtēs gūstot 7,0 punktus, atdodot 3,0 rezultatīvas piespēles, izcīnot divas bumbas un pārtverot vienu bumbu. Lai gan pagājušajā vasarā Dreipers ar "Efes" noslēdza līgumu uz divām sezonām, šovasar abas puses vienojās par sadarbības pārtraukšanu.

"Lokomotiv" rindās līdz ar Dreipera pievienošanos būs astoņi spēlētāji, no kuriem četri amerikāņi un viens ukrainis Kirilo Fesenko.

Sasari vienojas ar Aleksandru

Cita Eirolīgas dalībniece "Dinamo Banco di Sardegna Sassari" no Itālijas, turpinot komplektāciju, piesaistījusi kārtējo amerikāni - šoreiz komandu papildinājis Džo Aleksandrs, kurš pagājušo sezonu pavadīja Telavivas "Maccabi" rindās. 203 centimetrus garais Aleksandrs 2008. gada NBA draftā tika izvēlēts ar 8. kārtas numuru ("Bucks"), tomēr cerības attaisnot nespēja.

Aizvadītajā sezonā Eirolīgā Aleksandrs vidēji 12 minūtēs guva 4,5 punktus. "Dinamo" šobrīd nokomplektējusi fiziski iespaidīgu priekšējo līniju - centrs Džārviss Varnardo, spēka uzbrucējs Brents Petvejs, kā arī vieglie uzbrucēji Kristians Ejenga un Džo Aleksandrs.

     [+] [-]

, 2015-08-05 13:32, pirms 9 gadiem
Pa lielam šobrīd ir skaidrs, ka Bertans tad nespēles Loko un izskatās,ka paliks Bilbao, kas manuprāt nav slikts variants

     [+] [-]

, 2015-08-05 13:37, pirms 9 gadiem
BET365 rakstīja: Pa lielam šobrīd ir skaidrs, ka Bertans tad nespēles Loko un izskatās,ka paliks Bilbao, kas manuprāt nav slikts variants
a par kādu naudu savu BMW barot?

     [+] [-]

, 2015-08-05 14:02, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: a par kādu naudu savu BMW barot?
tie 3L dīzeļi jau neko daudz neēd...

     [+] [-]

, 2015-08-05 14:05, pirms 9 gadiem
Emilio rakstīja: tie 3L dīzeļi jau neko daudz neēd...
Atkarīgs, kur un kā brauc.