Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" izcīna astoto uzvaru

"Barcelona" izcīna astoto uzvaru
Jaka Lakovičs "Barcelona"

Šodien ULEB Eirolīgas C apakšgrupas spēlē Barselonas "AXA Barcelona" basketbolisti saistošā spēlē ar rezultātu 89:79 izbraukumā pārspēja Roannas "Chorale Roanne" vienību. Līdz ar to "Barcelona" basketbolisti izcīnījuši savu astoto uzvaru desmit spēlēs.

Viesi, Barselonas basketbolisti spēli iesāka nepārliecinoši, neskatoties uz to, ka pirms spēles nepārprotamu favorītu statusu izpelnījās tieši viņi. Tiesa, pēc pirmā spēles ceturkšņa "AXA Barcelona" vienībai izdevās uzvarēt ar viena punkta pārsvaru (21:20), bet jau otrajā ceturtdaļā mājinieki pārņēma iniciatīvu un puslaiku pabeidza uz priecīgas nots (37:41). Spēles otrā daļa iesākas ar spēli, kas ritēja punkts-punktā, bet nelielu izrāvienu trešās ceturtdaļas beigās izdarīja "Barcelona" basketbolisti, kuri to noslēdza jau esot vadībā - 62:56. Spēles atlikušajās desmit minūtēs "Barcelona" pārsvaru noturēja un pamanījās to palielināt līdz pat desmit punktu robežai, rezultātā 89:79.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais bija Jaka Lakovičš, kurš atzīmējās ar 19 gūtajiem punktiem. Toties zaudētājiem izcēlas amerikāņu leģionārs Marks Saljers, kurš guva 30 punktus un izcīnīja 11 atlekušās bumbas.

Spēles protokols pieejams šeit

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-03 16:47, pirms 16 gadiem
Barsa malači... būtu interesanti Barsa pret CSKA