Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

B grupa: ''Partizan'' un ''Olympiakos'' uzvar

B grupa: ''Partizan'' un ''Olympiakos'' uzvar
Foto: AFP/Scanpix

Šodien ULEB Eirolīgas B grupas spēlē Belgradas ''Partizan'' izbraukumā pārspēja Malagas ''Unicaja'' vienību ar 72:64. Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Dušans Kečmans, kurš guva 16 punktus.

Arī šī spēle bija diezgan līdzīga visas 40 minūtes. Pirmo ceturtdaļu ar trīs punktu pārsvaru savā labā pabeidza ''Partizan''. Otrajā ceturtdaļā abas komandas jau vairāk spēli akcentēja uz aizsardzību un uzbrukumā abu komandu basketbolisti vairs nedarbojās tik veiksmīgi. Pirmais puslaiks noslēdzās ar 32:29 par labu ''Partizan''.

Otrajā puslaikā laukumā turpinājās līdzīga cīņa. Lai arī ''Unicaja'' mēģināja lauzt spēles gaitu, tas tiem neizdevās. ''Partizan'' spēja palielināt savu pārsvaru trešajā ceturtdaļā un arī ceturtajā tie izrādījās meistarīgāki par mājiniekiem, tādējādi svinot uzvaru ar rezultātu 72:64.

Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Dušans Kečmans, kurš guva 16 punktus, bet zaudētājiem Džoels Frīlends guva 12 punktus.

Citā B grupas spēlē Pireju ''Olympiakos'' tikai ceturtajā ceturtdaļā spēja salauzt ''Entente'' komandu, uzvarot to pašā spēles galotnē ar 88:84.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

     [+] [-]

, 2009-12-03 00:23, pirms 14 gadiem
Olympiakos , man atgadina Real Madrid futbola !!!
savaktas visas zvaigznes , bet vinnet gandriz ka nevar !!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja