Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirokausa "Final Four" notiks Vitorijā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Eirokausa "Final Four" notiks Vitorijā
Vitorija ir ''Caja Laboral'' basketbolistu mājvieta.
Foto: baskonia.com

Kļuvis zināms, ka 2009./2010. gada ULEB Eirokausa izcīņas ''Final Four'' turnīrs notiks Spānijas pilsētā Vitorijā. Pusfināli tiks izspēlēti 17. aprīlī, bet turnīra čempions tiks noskaidrots dienu vēlāk.

ULEB Eirokausa izcīņas čempions tiks kronēts ''Fernando Buesa'' arēnā, kurā var satilpt desmit tūkstoši līdzjutēju un kas kalpo par mājvietu Spānijas superklubam Vitorijas ''Caja Laboral'' (iepriekš pazīstams ar nosaukumu ''Tau Ceramica''). Pusfinālus plānots aizvadīt 17. aprīlī, bet Eirokausa izcīņas čempions, kas saņems automātisku ceļazīmi uz dalību ULEB Eirolīgā, tiks noskaidrots 18. aprīlī.

Laika posmā no 2004. līdz 2007. gadam ULEB kausa izcīņas čempions tika noskaidrots Beļģijas pilsētā Šarleruā, bet aizvadīto divu gadu laikā Eiropas otrā prestižākā klubu turnīra finālsacensības norisinājās Itālijas pilsētā Turīnā.

Jāatzīmē, ka biļetes uz Eirokausa izcīņas ''Final Four'' turnīra stadiju būs iespējams iegādāties jau šomēnes. Pastāv iespēja, ka šajās sacensībās varētu startēt arī kāds Latvijas basketbolists - par iekļūšanu ''Final Four'' cīņu turpina Jāņa Blūma ''Bizkaia Basket'' un Kristapa Valtera ''DKV Joventut''.

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com