Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Arī šoreiz pārāki "Unicaja"

Arī šoreiz pārāki "Unicaja"
Viens no "Unicaja" līderiem Jirži Velšs.

Šodien ULEB Eirolīgas B apakšgrupas spēlē Malagas "Unicaja" basketbolisti ar rezultātu 89:70 pārspēja Milānas "Armani Jeans" vienību, tādējādi nostiprinot savas līderpozīcijas šajā apakšgrupā.

Spēle iesākās līdzīgi un noteicošu pārsvaru neviena no komandām neieguva. Pēc pirmās ceturtdaļas mājinieki, "Unicaja" basketbolisti atradās tikai divu punktu vadībā (24:22). Spēles otro ceturtdaļu veiksmīgāk iesāka spāņu vienība, kas ātri vien izvirzījās vadībā un ieguva nelielu pārsvaru, tomēr ceturtdaļas beigās "Armani Jeans" basketbolisti veiksmīgi atspēlējās pat līdz nieka divu punktu deficītam. Pārtraukumā kā uzvarētāji devās "Unicaja" basketbolisti (44:37).

Spēles otrais cēliens iesākās ar "Unicaja" un arī Spānijas izlases aizsarga Berni Rodrigeza precīzu trīspunktu metienu, kas mājiniekiem deva jau desmit punktu pārsvaru. Trešā ceturtdaļa aizritēja spāņu vienības zīmē un milānieši bija bezspēcīgi "Unicaja" priekšā. Pirms pēdējas ceturtdaļas rezultāts bija 68:54. Spēles noslēguma fāzē neveiksmīgi spēlējošā "Armani Jeans" vienība vairs nespēja atspēlēties, rezultātā pārliecinoša Malagas "Unicaja" basketbolistu uzvara ar rezultātu 89:70.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais bija Berni Rodrigezs ,kurš guva 16 punktus. Neatsveramu ieguldījumu uzvarā deva arī čehu basketbolists Jirži Velšs, kurš atzīmējās ar 14 punktiem un 5 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt starp "Armani Jeans" basketbolistiem ar 19 gutajiem punktiem izcēlās Dušans Vukčēvičs.

Spēles protokolu var aplūkot šeit.

Līdz ar šo spēli Malagas "Unicaja" basketbolisti izcīnījuši savu astoto panākumu desmit spēlēs. Tādējādi "Unicaja" nostiprinās ULEB Eirolīgas B apakšgrupas līderos kopā ar "Lietuvos Rytas".

ULEB Eirolīga
B apakšgrupa
1. Unicaja 8 - 2
2. Lietuvos Rytas 7 - 2
3. Maccabi 6 - 3
4. Efes Pilsen 6 - 3
5. Aris 5 - 4
6. Cibona 3 - 6
7. Armani 2 - 8
8. Le Mans 0 - 9
Vieta, komanda, uzvaras, zaudējumi

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net

     [+] [-]

, 2008-01-02 23:55, pirms 16 gadiem
Jirzi Velshs - piemers veiksmigai parnaksanai no NBA

  +1 [+] [-]

, 2008-01-03 00:12, pirms 16 gadiem
blj.. Armani speelee tas NCCA slam dunk cempions, lietuvietis Katelynas. Dzeks astonaas minutees 7 reb paneemis.

  -1 [+] [-]

, 2008-01-03 00:31, pirms 16 gadiem
interesanti komanadas izvietojušās turnīra tabulā... nav lielu atrāvienu vienai no otras(vismaz pirmajām 5 vietām)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-03 08:27, pirms 16 gadiem
Eu, bet leishi malachi - vinjiem valdiibaa laikam ne mazaaki dunduki par muuseejiem seezh - pienjeema leemumu, ka ieksh TV nekaada alkohola reklaama nevar buut liidz 11iem vakaraa... Tas noziimee, ka neredzeesim vairs tieshaja leishu speeles pa TV3 un TangoTv :-( Es saprastu, ja tas nenotiktu Lietuvaa - vinjiem tak viss pakljaujaas basim un peekshnji shitaads zaagjis