Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Arī Valtera "Turk Telekom" grupu turnīru beidz bez zaudējumiem

Andrejs Siliņš

Arī Valtera "Turk Telekom" grupu turnīru beidz bez zaudējumiem
Kristaps Valters
Foto: turktelekom.com.tr

Gluži tāpat kā "Ventspils", arī latviešu saspēles vadītāja Kristapa Valtera pārstāvētā Ankaras "Turk Telekom" otrdien noslēdza FIBA Eiropas kausa grupu turnīru ar sesto uzvaru sešos mačos, ar rezultātu 97:72 viesos sagraujot somu KTP.

Valters laukumā pēc Ahileja cīpslas savainojuma izārstēšanas atgriezās pagājušajā nedēļā, bet šodien aizvadīja otro cīņu FIBA Eiropas kausā, palīdzot savai "Turk Telekom" komandai sakaut somu trešo spēcīgāko komandu pagājušajā sezonā KTP - 97:72.

Kristaps Valters laukumā bija 14 minūtes un 24 sekundes, punktus neguva (3p. 0/4), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, izprovocēja trīs piezīmes un pats saņēma divas.

Nākamajā kārtā "Turk Telekom" būs Q grupā, kur pretī nāks C grupas pirmās vietas ieguvēja (uz to pretendē arī Dāvja Lejasmeiera pārstāvētā Sēdertaljes "Kings", kas rīt spēlēs pret Riharda Kuksika "Varese"). Tāpat Q grupā cīnīsies M grupas otrās vietas ieguvēja, kā arī viena no trešo vietu ieguvējām.

Pirmās spēles nākamajā kārtā tiks aizvadītas 16. decembrī un "Turk Telekom" būs jāaizvada cīņa savā laukumā.

Izmantotie resursi:
FIBA Europe

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-12-01 20:55, pirms 8 gadiem
Aprīnojami statistikas rādītāji!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-01 21:13, pirms 8 gadiem
Pajolis bildē, viss ok! 0 p
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja