Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas 3. kārtas MVP - "Real Madrid" aizsargs Kerols

Eirolīgas 3. kārtas MVP - "Real Madrid" aizsargs Kerols
Džeisijs Kerols (Real Madrid)
Foto: AFP/Scanpix

Par ULEB Eirolīgas regulārā turnīra trešās spēļu kārtas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP nosaukts "Real Madrid" amerikāņu aizsargs Džeisijs Kerols, kurš ar 32 punktiem palīdzēja sagraut Ainara Bagatska vadīto ''Nizhny Novgorod''.

Ceturtdienas vakāra "Real Madrid" uzņēma Ainara Bagatska, Artūra Štālberga un Oskara Ernšteina pārstēvēto ''Nizhny Novgorod''. Pablo Laso trenētie mājinieki uzspieda Eirolīgas debitantiem sev izdevīgu uzbrukuma basketbolu, nevienā no četrām ceturtdaļām negūstot mazāk par 24 punktiem. Pirmajā puslaikā NN pieklājīgi turējās pretī, sametot Madrides grozā 46 punktus – 58:46. Otrajā divdesmitminūtē karaliskais klubs nesamazināja apgriezienus un visā mačā svinēja uzvaru ar +29(112:83).

Pret ''Nizhny Novgorod'' teicamu sniegumu demonstrēja Džeisijs Kerols, kurš nepilnās 22 minūtēs realizēja 7 tālmetienus, kopumā gūstot 32 punktus, kas ir viņa labākais rādītājs karjerā. Vēl aizsarga kontā 7 izprovocēti sodi, 1 atlēkusī bumba zem groziem un 1 rezultatīva piespēle. Par savu sniegumu Kerols sakrāja lietderības indeksu +37, kas ir ne tikai nedēļas labākais rādītājs, bet arī šīs sezonas.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

     [+] [-]

, 2014-11-01 13:04, pirms 9 gadiem
pelnīti.. nereāli sakrita trojkas pret bagiju