Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Grgičs: "Apsveicu Latviju ar kvalificēšanos septītajam finālturnīram pēc kārtas"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Grgičs: "Apsveicu Latviju ar kvalificēšanos septītajam finālturnīram pēc kārtas"
Latvijas basketbolistes
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Kad sākām Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēles, neiedomājāmies par tik labu iznākumu, tiesa, sapratām, ka mums ir ļoti laba komanda," izcīnot vēsturisku ceļazīmi uz “EuroBasket Women 2017” finālturnīru, sarunā ar Sportacentrs.com teica Slovēnijas valstsvienības galvenais treneris Damirs Grgičs.

Teja Oblaka, Slovēnijas valstsvienības aizsardze

“Apsveicu Latviju ar kvalificēšanos Eiropas čempionātam! Spēli iesākām labi, taču otrajā ceturtdaļā zaudējām daļu koncentrēšanās. Pretinieces iemeta daudz tālmetienu un sagādāja mums piezīmju problēmas. Kad zaudējām koncentrēšanos, sākām runāt ar tiesnešiem.

Kvalifikācijas kampaņas noslēgumā joprojām esmu priecīga, jo piepildījām galveno mērķi – pirmo reizi Slovēnijas vēsturē kvalificējāmies Eiropas finālturnīram. Izcīnīt pirmo vietu mūsu grupā – tas ir apbrīnas vērts panākums!”

Damirs Grgičs, Slovēnijas valstsvienības galvenais treneris

“Esam ļoti priecīgi par nosargāto pirmo vietu grupā. Kad sākām kvalifikācijas spēles, neiedomājāmies par tik labu iznākumu, tiesa, sapratām, ka mums ir ļoti laba komanda. Mums bija iespēja uzvarēt Rīgā, taču vairākas kļūdas mums to neļāva izdarīt.

Apsveicu Latvijas spēlētājas un trenerus. Viņi šodien bija labāki un kvalificējās septītajam Eiropas čempionātam pēc kārtas. Vēlos apsveikt arī savas spēlētājas. Bijām iedzinējos ar 17 punktu starpību, taču samazinājām to līdz diviem punktiem un nokļuvām situācijā, kurā varējām uzvarēt. Tas daudz pastāsta par mūsu raksturu.”

     [+] [-]

, 2016-11-26 11:58, pirms 7 gadiem
Pilnīgas bezkauņas jau nu nav. Vismaz, pēc spēles, nekritizēja tiesnešu darbu, kuriem nebija viegli tiesāt basketbola miksli ( kaut kas no amerikāņu futbola, kaut kas no boksa) Slovēnijas valstsvienības spēlētāju izpildījumā.