Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Zībarts: "Ja izdosies realizēt ieceres, Slovēniju uzvarēsim"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Zībarts: "Ja izdosies realizēt ieceres, Slovēniju uzvarēsim"
Mārtiņš Zībarts un Latvijas izlase
Foto: Ray-Vysniauskas-Photography.com

Latvijas sieviešu basketbola izlase 23. novembrī savā laukumā uzņems grupas līdervienību Slovēniju, aizvadot pēdējo spēli Eiropas čempionāta kvalifikācijā. Intervijā raidījumam "Rīta Panorāma" mūsu izlases galvenais treneris Mārtiņš Zībarts atzīst, ka galvenais mērķis ir uzvara, kas dos ceļazīmi uz finālturnīru. Viņaprāt, pirmā vieta grupā nav prioritāte.

Mārtiņš Zībarts: "Galvenais mērķis ir uzvara, principā punktu starpībai nav nozīmes. Šī spēle ir jāuzvar. Ja būs iespēja uzvarēt ar vairāk nekā 18 punktu starpību, tad, protams, mēs centīsimies to darīt. Spēlēsim maksimāli no pirmās līdz pēdējai minūtei, bet galvenais mērķis ir uzvarēt, jo trīs uzvaras grupā dod vietu Eiropas čempionāta finālturnīrā."

Slovēnija jau kvalificējusies finālturnīram, taču vēlas uzvarēt arī kvalifikācijas pēdējā mačā pret Latviju. "Pretinieces ir priecīgas, jo savu galveno uzdevumu izpildījušas. Ieradīsies spēlēt brīvi un cīnīties par pirmo vietu grupā. Mums galvenais ir nospēlēt tā, kā mēs to varam - agresīvāk un ātrāk. Slovēnijas izlase ļoti daudz savelkas soda laukumā, ļoti daudz palīdz. Mums jābūt brīviem metieniem no perimetra un labai bumbas kustībai. Ja spēsim to realizēt, tad domāju, ka rezultātam jābūt pozitīvam - mēs uzvarēsim," saka Latvijas izlases galvenais treneris.

Kā jau ziņots, pirmā apļa spēlē Latvija izbraukumā piekāpās Slovēnijai (51:69). Abu komandu otrā tikšanās notiks 23. novembrī plkst. 19:45 "Elektrum" Olimpiskajā centrā.



Izmantotie resursi:
LTV1 raidījums "Rīta Panorāma"

  +1 [+] [-]

, 2016-11-22 14:39, pirms 7 gadiem
Ļoti pareiza pieeja "galvenais ir uzvara". Skaidrs ka +19 būs ļoti grūti dabūt. Kāpēc par katru cenu tiekties uz kaut ko mazticamu un piedzīvot vilšanos?

  +1 [+] [-]

, 2016-11-22 14:40, pirms 7 gadiem
Un ja nu tomēr izdosies tas +19, tad visi būs sajūsmā!

  -3 [+] [-]

, 2016-11-22 14:41, pirms 7 gadiem
Galvenais ir šo rakstu ielikt NBA sadaļā

  +2 [+] [-]

, 2016-11-22 15:26, pirms 7 gadiem
Ar bijušajām jugu valstu komandām mums patreiz neiet...2015.gada eiročempī zaudējām gan serbietēm (nākošās čempiones), gan horvātēm (nepiedodami zaudēts) un neizkļuvām no grupas...tagad kvaļos slovēnes...
Kaut kas mums nav zem groza...arī tagad spēlē pret čehietēm daudz punktu zaudējām no groza apakšas ...un tie izskatījās viegli punkti pretiniecēm...labi, ka mēs varējām iemest no perimetra, bet viņas nevarēja..
Kas mums notiek zem groza? Meitenes ir slaidas centrā - gandrīz 2m, bet vajag tak tur uzvarēt!

  -1 [+] [-]

, 2016-11-22 15:58, pirms 7 gadiem
..jo slaidāks augums, jo vairāk "tizluma" nāk klāt... ar retiem izņēmumiem - un tad tāds Nr.5 ir supertalants! Jātura īkšķi par LV uzvaru!!!