Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"TTT Rīga" bērniem dāvina prieku trešajā Adventē

Jānis Celmiņš

"TTT Rīga" bērniem dāvina prieku trešajā Adventē
Foto: TTT Rīga preses dienests

Sieviešu basketbola klubs "TTT Rīga" 13. decembrī, trešās Adventes svētdienā, sadarbībā ar viesnīcu "Elizabete hotel" un restorānu "Gourmand" rīkoja otrās labdarības brokastis un LSBL basketbola spēles noskatīšanos 20 ģimenēm, kurās aug un attīstās bērni ar kustību traucējumiem.

Piecdesmit pasākuma dalībniekus no Kurzemes, Vidzemes un Rīgas trešās Adventes brokastīs priecēja uzaicinātie viesmākslinieki – Agra Daņiļēviča deju grupas „Dzirnas” dalībnieki, Rīgas cirka klauns, bērnu izklaides centra „Annels” labā feja Evija, akordeonists un pianists. Bērni piedalījās SIA „AMERI” un „Fazer” loterijā, saņēma kluba ģenerālsponsora „Nordea” veltes, pēcpusdienā ar „TTT Rīga” organizēto transportu dodoties uz Latvijas Sieviešu basketbola līgas līgas spēli, kurā „TTT Rīga” basketbolistes (bilance 11-7, LSBL 10-1) ar rezultātu 64:51 pārspēja sporta kluba „Cēsis” komandu.

Pēc spēles bērni nofotografējās kopā ar komandu, dāvanās saņemot prieku par uzvaru un basketbola bumbas ar spēlētāju autogrāfiem.

Informāciju sagatavoja:
TTT Rīga preses dienests