Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Kārkliņa: "Neizpildījām trenera uzdevumus"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kārkliņa: "Neizpildījām trenera uzdevumus"
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Mums ir problēmas iesākt spēles. Nezinu, vai tā ir atslābināšanās, izskaidrojumu tam šobrīd neredzu," pēc zaudējuma LSBL fināla ceturtajā spēlē Cēsīs teica sieviešu basketbola kluba "TTT Rīga" aizsardze Kristīne Kārkliņa.

Otrdien Kārkliņa Cēsīs saņēma dubultu atzinību. „TTT Rīga” līdere atzīta par 2010. gada Latvijas Sieviešu basketbola līgas regulārās sezonas vērtīgāko spēlētāju aizsardzībā un par labāko rezultatīvo piespēļu dalīšanā.

Saņemot balvas, Kārkliņa devās laukumā un bija labākā galvaspilsētas kluba sastāvā, ar emocionālu un aktīvu spēli 33:38 minūtēs gūstot 15 punktus, izcīnot 4 atlēkušās bumbas (2 uzbrukumā, 2 aizsardzībā), 2 reizes rezultatīvi piespēlējot, 2 reizes atņemot bumbu pretiniecēm, saņemot 1 personisko piezīmi un 2 reizes izprovocējot sāncenses pārkāpt noteikumus. Turklāt minētais paveikts, 100% realizējot visus metienus no spēles (MNS 7/7). Kristīne iemeta 6 no 6 divpunktu metieniem un vienreiz bija precīza perimetrā.

„Cēsu komandas spēlētājas sacensības beigās mums deva vairākas iespējas uzvarēt. Pašas esam vainīgas, ka tās neizmantojām,” pēc spēles teica Kārkliņa. „Pēdējā uzbrukumā neizdarījām, ko treneris lika. Neizpildījām spēles plānu. Visas spēles laikā aizrāvāmies ar metieniem no distances, lai gan uzdevums bija pavisam cits. Līdz ar to, tāds arī rezultāts.”

  -1 [+] [-]

, 2010-04-13 23:44, pirms 14 gadiem
daudzi pēc spēles izteicās, ka tā esot bijusi trenera vaina..pats vien esot noracis maču ar savu taktiku!!
liekas nekas jauns Neripu nesagaida,domāju,ka būs AZ variants...agri vai vēlu!!
Bet TTT meitenēm iesaku nenokart degunus..tik uzpriekshu!!

     [+] [-]

, 2010-04-14 00:11, pirms 14 gadiem
Pamatīgi krīt uz nerviem šitās stulbās, šabloniskās atrunas pēc zaudējuma: neizpildījām spēles plānu, spēles laikā aizrāvāmies ar metieniem no distances, lai gan uzdevums bija cits, utt.
Nu, pirmkārt, abām komandām vienmēr ir spēles plāns un par cik tikai 1 no komandām var uzvarēt, tad otra zaudēs pat tad, ja spēles plānu izpildīs, un otrkārt, kāda mārrutka pēc tad to plānu nepilda, ja visu apzinīgo mūžu to vien tik dara, kā bumbu dzenā, nav skaidrs, ko treneris liek darīt, vai kā?

  -1 [+] [-]

, 2010-04-14 00:15, pirms 14 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Pamatīgi krīt uz nerviem šitās stulbās, šabloniskās atrunas pēc zaudējuma: neizpildījām spēles plānu, spēles laikā aizrāvāmies ar metieniem no distances, lai gan uzdevums bija cits, utt.
Nu, pirmkārt, abām komandām vienmēr ir spēles plāns un par cik tikai 1 no komandām var uzvarēt, tad otra zaudēs pat tad, ja spēles plānu izpildīs, un otrkārt, kāda mārrutka pēc tad to plānu nepilda, ja visu apzinīgo mūžu to vien tik dara, kā bumbu dzenā, nav skaidrs, ko treneris liek darīt, vai kā?
vaajprats... ko tad tu velejies no vinas dzirdet, noteikti speles plans tika blastits taa lai tiktu gutu uzvara,netika,taatad neizdevas, neredzu nekadas atrunas

  +1 [+] [-]

, 2010-04-14 00:29, pirms 14 gadiem
fake/ironija rakstīja: vaajprats... ko tad tu velejies no vinas dzirdet, noteikti speles plans tika blastits taa lai tiktu gutu uzvara,netika,taatad neizdevas, neredzu nekadas atrunas
Gribētos dzirdēt nedaudz advancētāku izskaidrojumu, citādi sanāk, ka pat bērnudārza audzēknis var komandai iedot spēles plānu- uzstādījumu: "uzvarēt spēli", nu, ja uzvarēs, tad var teikt, ka plāns izpildīts, ja nē, tad nav izpildīts.
Tad kāda jēga vispār pēcspēles intervijām, ja visu laiku vienu un to pašu standartā jāmaļ? Brīnums, ka šoreiz nebija epohālā atruna: "nenovērtējām pretinieku", tā ir varen populāra pēc "zāģiem".

  +4 [+] [-]

, 2010-04-14 00:40, pirms 14 gadiem
Nevis aizrāvāmies ar 3punktu metieniem ,bet gan mēģinājām ātri atgūt SK Cēsis atrāvienu ......

     [+] [-]

, 2010-04-14 10:41, pirms 14 gadiem
Man pēc 4 finālspējēm ir radies jautājums: vai Neripam vispār ir kāds spēles plāns? Izspēlē tik uz leģionārēm un viņas met (pamatā no distances). Nu to par plānu īsti negribu nosaukt.