Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Nerips: "Nākamajā spēlē viss būs kārtībā"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Nerips: "Nākamajā spēlē viss būs kārtībā"
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Nespēlējām savu spēli. Mēģinājām turēt tempu, bet bumba bieži tika pārturēta, sekoja daudzi nerealizēti metieni no distances. Tas ir viens no galvenajiem otrdienas zaudējuma iemesliem tādā saspringtā mačā, otrkārt, gaidījām pozitīvu iznākumu," zaudējuma mācības LSBL fināla ceturtajā spēlē vērtē sieviešu basketbola kluba "TTT Rīga" galvenais treneris Aigars Nerips.

"Lielāko spēles daļu gaidījām, ka uzvara atnāks pati," teica Nerips. "Atkārtojām raksturīgākās kļūdas – uzbrukumus no perimetra, spēlējām bez saasinājumiem. Principā tāda pati situācija kā iepriekšējās spēlēs, kurās zaudējām. Rīgā komandas spēlēja brīvāk."

Galvenais treneris pauda pārliecību, ka komanda spēs pārvarēt grūtības, izanalizēs kļūdas un būs gatava piektajai spēlei. "Esam profesionāļi, sagatavosimies nākamajai spēlei. Ir pāris lietu, kuras nav izdarītas. Strādāsim pie tām."

Otrdienas spēles galotnē "TTT Rīga", izmantojot sodu taktiku, vēl pēdējā uzbrukumā varēja izšķirt sacensības iznākumu savā labā, taču noslēdzošais metiens neizdevās. "Pēdējā minūtē pretinieks deva (mums) iespēju, aizmetot garām savus soda metienus. Savas izdevības realizēt neizdevās. Gribējās izdarīt vienkāršāk un ātrāk, taču radās sasteigtība. Bija jābūt savādākai bumbas kustībai, saspēlei."

"Par pēdējo (Vaitas) metienu man nav ko pārmest," teica Nerips. "Tana ir augstas klases profesionāle, viņa pati izvēlas risinājumu, par netrāpīšanu nekādu pārmetumu nav. Tādās situācijās ir trenera ieteikumi. Vispirms jāmēģina realizēt caurgājiens, (seko bumbas) atmešana, tikai tad pustālais metiens. Nevis mēģināt apspēlēt viens pret viens vai pārmest pāri. Uzticos Vaitai, viņa var iemest savus metienus un nākamajā spēlē viss būs kārtībā."

TTT Rīga spēļu teksta tiešraides

  -1 [+] [-]

, 2010-04-14 14:23, pirms 14 gadiem
Nekā nebūs , brālēn!

  -1 [+] [-]

, 2010-04-14 14:30, pirms 14 gadiem
ne sūda nebūs .... Cēsīm līdz piektdienai vēl ir ko sagatavot pārsteigumus!

     [+] [-]

, 2010-04-14 14:42, pirms 14 gadiem
Pēc virsraksta izklausās ka Aigis ir runājis ar Pērkonu....

     [+] [-]

, 2010-04-14 15:18, pirms 14 gadiem
ibumetins rakstīja: Pēc virsraksta izklausās ka Aigis ir runājis ar Pērkonu....
Ha ha! Tādus tekstus bārstīt var 2 gadījumos:
1) Ir runāts ar/maksāts tiesnešiem kā Tu saki. Par to man šaubu nebūtu.
2) Tukša dir šana, lai mēģinātu celt komandas sad irsto mikroklimatu un neatrautos pa mizu no vadības. Ja nebūtu bijis pēc spēles sarkanu seju un vizuāli būtu mierīgs, tad vēl šim murgam varētu noticēt.

Kāda analīze, kāda kļūdu labošana? TTT spēlē bez jebkādas sistēmas. Vienkārši skrien un bliež. Paldies trenerim!

     [+] [-]

, 2010-04-14 16:22, pirms 14 gadiem
TTT zina,ka palidzes tiesne'si...+LBS intrigas...skaisti...
tas jau b'utu stulbums,ja TTT zaud'etu komandai ,otro gadu p'ec k'artas,kaut k'ad'am Cesim...kur'am pilna paka'la ar probl'em'am-dom'a Nerips un LBS...
t'atad pienemsim attiecigus m'erus...saka NERIPS...
v'el jau jums rigas korumpanti ir j'apa'nem tas zelts...
vid'ejais pirksts jums,ne zelts...!!!!!

  -1 [+] [-]

, 2010-04-14 16:52, pirms 14 gadiem
nav ko celt ažiotāžu - viss ir baigi vnk !!! TTT reāli ir spēcīgāka (gan vietējās gan leģionāres), pat neņemot vērā AZ un KK incidentu... vnk rīdziniecēm ir jāspēlē sava spēle un viss būs O.K. Galvenais pašām nesataisīt sev problēmas, jāsāk ofensīva no pirmajām min. nevis kā 3-aja sp. jāatspēlējās no -15 ...to arī Nerips gribēja pateikt ! ...protams Cēsīm būs pretargumenti - tas ir cits jautājums...

  -1 [+] [-]

, 2010-04-14 19:32, pirms 14 gadiem
tagad kad nerips ir galvenais savu degunu cel debesis un doma ka ir baigi gudrs viss tas ir kakim zem astes vins ir nekas cer tikai ka sarkanie kardinali un LSB palidzes un ttt vinnes tas cik skumigi nebutu nav basketbols bet gan kaukada plejadeka sacit jasaka cirks aizbrauca klauni palika NERIP tu esi ka mazs berns tik ciksti un attaisnojies mes nevarejam utt