Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Andrejs Kiriļenko: "Krievijas grupā nav Eiropas labāko komandu"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Andrejs Kiriļenko: "Krievijas grupā nav Eiropas labāko komandu"
Andrejs Kiriļenko kopā ar Krievijas valstsvienības bijušo spēlētāju Ilonu Korstinu
Foto: TASS/Scanpix

"Latvijai ir pieredzējusi komanda, kura pirms diviem gadiem apspēlēja mūs Eiropas čempionātā Ungārijā un ļoti sabojāja mūsu izredzes," iepazīstoties ar "EuroBasket Women 2017" izlozes rezultātiem, teica Krievijas valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Vasins.

Andrejs Kiriļenko, Krievijas basketbola federācijas prezidents

"Mūsu izlasei ielozēta normāla grupa. Pretinieki – diezgan līdzvērtīgas, uzvaramas komandas, kuru vidū nav Eiropas top-valstsvienības. Tagad viss būs atkarīgs tikai no mums, cik labi izdosies sagatavoties Eiropas čempionātam. Krievijai šobrīd ir gados jauna sieviešu izlase, taču tās uzdevums, pašsaprotami, ir cīnīties par augstākajām vietām."

Aleksandrs Vasins, Krievijas valstsvienības galvenais treneris

"Nevaru teikt, ka izlozes iznākums iepriecināja, tomēr neesmu sarūgtināts. Čehijā pulcēsies 16 labākās Eiropas komandas un cerēt uz īpaši veiksmīgu izlozi nevarēja. Mums tikusi solīda grupa, kurā cīnīsimies par pirmo vietu, lai uzreiz iekļūtu ceturtdaļfinālā. Atgādināšu, ka otro un trešo vietu īpašnieces apakšgrupās piedalīsies izslēgšanas spēlēs par tiesībām spēlēt astoņniekā.

Latvijai ir pieredzējusi komanda, kura pirms diviem gadiem apspēlēja mūs Eiropas čempionātā Ungārijā un ļoti sabojāja mūsu izredzes. Šī iemesla dēļ izslēgšanas spēlēs nokļuvām pret ļoti stipro Franciju.

Melnkalnes sastāvā ir labas basketbolistes, kuras valstsvienību pārstāv daudzus gadus. Piemēram, Jeļena Dubļeviča šovasar pārstāvēja “Los Angeles Sparks” un kopā ar Žeņu Beļakovu izcīnīja WNBA čempiones titulu.

Beļģija – tā ir mums labi pazīstamā Emma Mēsemana, kura pārstāv Jekaterinburgas UGMK un nevīstošā Enna Voutersa, arī šī gada WNBA čempione. Vienlaikus Beļģijai izaugusi laba jauno spēlētāju paaudze. Manuprāt, priekšlaicīgi runāt par turnīra izredzēm. Jānoskaņojas katrai spēlei."

Izmantotie resursi:
Андрей Кириленко: «Все зависит только от нас» |...
Александр Васин: «Рассчитывать на какой-то...

  +4 [+] [-]

, 2016-12-10 20:38, pirms 7 gadiem
Nu bet pareizi arī Krievija nav top!

  -1 [+] [-]

, 2016-12-10 20:59, pirms 7 gadiem
Stulbaisnelatvietis....

     [+] [-]

, 2016-12-10 21:20, pirms 7 gadiem
Za slova otvetish Andrjusha

     [+] [-]

, 2016-12-11 01:05, pirms 7 gadiem
Kas viņam blakus bildē? ..Kostina?

     [+] [-]

, 2016-12-11 09:13, pirms 7 gadiem
Alpaville rakstīja: Nu bet pareizi arī Krievija nav top!
Latvija taču ir Eiropas čempioni!!!