Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Zemgale" piekāpjas "Aisciai"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Neveiksmīgi aizvadot otro puslaiku, trešo zaudējumu trīs spēlēs Baltijas Basketbola līgas (BBL) Izaicinājuma kausā piedzīvojusi ''Zemgale'', kas šodien Jelgavā ar 68:77 piekāpās Kauņas ''Aisciai''.

Pašā mača sākumā ''Zemgale'' uz neilgu brīdi pabija vadībā ar 4:3, bet tad viesi pārņēma iniciatīvu un ar trīs punktu starpību savā labā noslēdza pirmo ceturtdaļu – 17:14. Otrajās desmit minūtēs nedaudz labāki jau bija jelgavnieki, pirms otrā puslaika sev nodrošinot četru punktu handikapu – 34:30.

Trešās ceturtdaļas vidū Kauņas basketbolisti veica izrāvienu, kas vēlāk izrādījās izšķirošais šajā spēlē, un ''Zemgale'' vairs nespēja atgūt zaudēto, piedzīvojot jau trešo zaudējumu pēc kārtas – 68:77. Mūsējiem pa 16 punktiem un sešām atlēkušajam bumbām Jāņa Bambja un Māra Gulbja kontā.

BBL Izaicinājuma kauss

Zemgale – Aisciai 68:77 (14:17, 20:13, 16:25, 18:22)
Zemgale: Bambis 16, Gulbis 16, Bergmanis 9, Meikšāns 7, Justovičs 6, E. Krūmiņš 5, Rozītis 4, K. Krūmiņš 3, Seņkāns 2.

Izmantotie resursi:
bbl.net

  +2 [+] [-]

, 2009-10-30 21:44, pirms 15 gadiem
Zemgalei atkal pietrūka cīņas spara, pirmais puslaiks vēl ok, otrajā uzbrukums salūza. Leiši bija pussolīti ātrāki, precīzāki, nekaunīgāki un labāki aizsardzībā un uzbrukumā. Tā rezultātā sākās haoss uzbrukumā, individuāla darbība un runāšana vienam uz otru, nevis kopīga vezuma vilkšana.
Kārtējo reizi savu padarīja tas, ka runājam ar tiesnešiem - J.Rozītis, Bambis atkal cenšas kaut ko ietekmēt jau zaudētās situācijās, kamēr leiši spēlēja līdz svilpei un negaidija sodus (uz arī neprasīja situācijās, kad varēja dot).
Pie tā jāpiestrādā, tikai nezinu, vai Varim ir kādi argumenti'.
Zemgales lazarete arī turpinās - Gulbim cerams nekas traks, E.Krūmiņš arī plecu pamežģīja.
Ļoti ceru ka Zemgale spēs atrast sevi un spēlēt labāk un aktīvāk.