Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Valmierieši cīņā par pirmo uzvaru

Jānis Celmiņš

Valmierieši cīņā par pirmo uzvaru
"Valmieras" centra spēlētājs Kaspars Cipruss
Foto: Jānis Priedītis

"Valmieras" basketbolisti līdz šim šosezon aizvadījuši septiņas spēles – četras "MasterCard" Baltijas Basketbola līgā (BBL), trīs Latvijas Basketbola līgā (LBL), visās ciešot zaudējumus. Šovakar BBL ietvaros valmieriešiem jāspēlē ar "TTU/Kalev" komandu. Mača sākums pulksten 18.30.

Kopš pēdējās spēles BBL "Valmieras" komandas sastāvs papildināts ar diviem jauniem spēlētājiem. Komandai pievienojies Pāvels Veselovs, kurš pirmssezonas periodā trenējās kopā ar "Barons" komandu, bet par līguma nosacījumiem vienoties nespēja. Bijušais Latvijas izlases spēlētājs jau aizvadīja vienu LBL maču "Valmieras" kreklā un jāsaka, ka nospēlēja atzīstami. Tāpat uz Vidzemes pusi devies "Barons" iepriekšējās sezonas kapteinis Edijs Šlesers. Viss gan nav tik rožaini. Izskatās, ka komandai visai ilgu laiku nāksies iztikt bez sava līdera Jāņa Kaufmaņa, kurš guvis potītes savainojumu un jau apstiprinājies fakts, ka bez Jāņa komandai būs jāiztiek vismaz mēnesi. Klāvs Bedrītis esot izslimojis vēdera vīrusu un šovakar laukumā visticamāk varēs doties.

Sezonas pirmajā mačā "Valmiera" piekāpās "Rīgas VEF" vienībai, bet nākamajos trijos mačos bija spiesta atzīt arī "Siaulai", "Nevežis" un "Rock" pārākumu, tādejādi komanda pagaidām cīnās bez uzvarām.

Šovakar valmieriešiem būs laba iespēja pacīnīties par pirmo panākumu, pretiniekos "TTU Kalev" vienība, kurai piecās līdzšinējās spēlēs četri zaudējumi un viens panākums. Sezonas atklāšanas spēlē Igaunijas komanda svinēja uzvaru pār "Kalev" vienību, taču nākamajos četros mačos piekāpās trīs Latvijas klubiem – "Liepājas lauvas", "Ventspils" un "VEF Rīga", kā arī Roberta Štelmahera vadītajai "Perlas" vienībai. Igaunijas komandas uzbrukuma līderis šajās spēlēs bijis Bambale Osbijs, kurš vidēji spēlē pretinieku grozā sametis 20,4 punktus.

Mača sākums Tallinā pulksten 18.30. Vēl BBL laukumos šovakar spēkus šovakar samēros "Rudupis" – "Rock", "Dolphins" – "Nevežis" un "Liepājas lauvas" - "Ventspils".

Izmantotie resursi:
BASKETBOLA KLUBS VALMIERA |
"BBL Homepage"

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-27 12:00, pirms 14 gadiem
bilde laba

     [+] [-]

, 2010-10-27 12:28, pirms 14 gadiem
nu nezinu vai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-27 13:53, pirms 14 gadiem
hehe!! shis virsraksts jau ilgi

  +1 [+] [-]

, 2010-10-27 14:45, pirms 14 gadiem
mister_negative rakstīja: es par to,lai valmiera pārsistu NETS zavalu sēriju.atbalstam valmieriešus,lai viņi to arī sasniegtu.
lunis tu esi