Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Rock" treneris: "Spēlei sākām gatavoties stundu pirms sākuma"

Andrejs Siliņš

"Rock" treneris: "Spēlei sākām gatavoties stundu pirms sākuma"
ASK
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Ja vakar labi aizvadījām pirmās 30 minūtes, tad šodien tādas bija pēdējās desmit," pēc uzvaras pār Rīgas ASK un bronzas godalu iegūšanas SEB Baltijas Basketbola līgā (BBL) sacīja Tartu "Rock" galvenais treneris Indreks Vinsapū.

Indreks Vinsapū, Tartu "Rock" galvenais treneris:
"Sākām spēli diezgan slikti, lai gan drīzāk jāsaka, ka ASK to iesāka ļoti labi. Ja vakar labi aizvadījām pirmās 30 minūtes, tad šodien tādas bija pēdējās desmit. Pirmajā ceturtdaļā viņi iemeta 29 punktus, bet atlikušajā laikā - 39. Pie tam šai spēlei sākām gatavoties tikai stundu pirms tās sākuma, jo mums bija paredzēts treniņš 9:30, bet tas nebija iespējams, jo puiši pēc vakardienas mača aizmiga tikai pēc pusnakts. Kopumā šī bija laba sezona, jo finišējām tikai aiz divam komandām, kas ir Eiropas TOP komandas, pie tam vakar nebijām pārāk tālu no uzvaras pret "Žalgiri"."

Georgs Cincadze, Tartu "Rock" aizsargs:
"Bijām pelnījuši bronzu, jo sezonas otrā pusē acīmredzami uzlabojām savu spēli. Jau iekļūšana "Final Four" turnīrā bija sasniegums, jo ceturtdaļfinālā uzvarējām Tallinas "Kalev/Cramo", kas ir ļoti spēcīga pretiniece. Šī ir liela uzvara Igaunijai un Tartu pilsētai. Esmu ļoti priecīgs, ka beidzot esam izcīnījusi arī kaut ko citu bez Igaunijas čempionu titula. Esam pabeiguši BBL sezonu kā uzvarētāji, kas noteikti palīdzēs atlikušajai sezonas daļai. Sākām spēli lēni, tacu šoreiz tas mums palīdzēja. Viņiem vairs nekrita trīspunktnieki ar tādu precizitati, jo visu spēli nevar tā krist."

  +3 [+] [-]

, 2009-04-25 18:51, pirms 15 gadiem
Visu sezonu gatavojāties Final4, taka nevajag

  +1 [+] [-]

, 2009-04-25 20:08, pirms 15 gadiem
apsveicu Tartu Rock.. Prieks par vinjiem!