Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Barons kvartāls" uzņems Buškevica trenēto Valgu

"Barons kvartāls" uzņems Buškevica trenēto Valgu
Sandis Buškevics
Foto: www.valgakorvpallikool.ee

Šovakar Mārupes sporta centrā Baltijas Basketbola līgas (BBL) ietvaros "Barons kvartāla" basketbolisti uzņems Sanda Buškevica trenēto "Valga/Maks&Moorits" komandu. Spēli tiešraidē būs iespēja vērot Sportacentrs.com, mača sākums plkst.18:30.

BBL regulārajā sezonā "Barons kvartāls" šovakar aizvadīs piekto spēli, cenšoties tikt pie savas otrās uzvaras. Pretī Latvijas klubam stāsies Igaunijas "Valga/Maks&Moorits" ar galveno treneri Sandi Buškevicu priekšgalā. Igauņiem trīs BBL mačos ir trīs zaudējumi, un komanda noteikti centīsies tikt pie pirmā panākuma.

Valgas komandai gan nav pārāk viegli klājies iepriekšējās spēlēs – visi zaudējumi piedzīvoti ar 30+ punktu starpību. Igaunijas vienības rindās spēlē arī Raitis Grafs, kuram vidēji nepilnās 14 minūtēs mačā 3,0 punkti un 2,0 atlēkušās bumbas.

Buškevica rīcībā ir arī Jurijs Aleksejevs, kurš Valgai pievienojās aizvadītajā nedēļā. Uzbrucējs paguvis aizvadīt jau divas spēles Igaunijas čempionāta ietvaros – ja pirmo spēli varēja norakstīt uz pieraduma trūkuma rēķina (13 minūtēs viens punkts + četras atl.bumbas), tad jau otro spēli 15.novembrī Aleksejevs aizvadīja krietni pārliecinošāk. Igaunijas vicečempiona "TU/Rock" grozā Aleksejevs sabēra 15 punktus un izcīnīja arī septiņas bumbas zem groziem, to visu iespējot nepilnās 19 minūtēs.

BBL ietvaros Valgas komandas līderi ir Saša Avaličs ar 13,7 punktiem vidēji spēlē un produktīvais Edi Sinadinovičs, kurš vidēji mačā gūst 10,5 punktus, izcīna 5,5 bumbas zem groziem un atdod 6 rezultatīvas piespēles.

Baroniem var izcelt vienu no BBL vadošajiem punktu guvējiem Kārli Apsīti (16,0 + 3,8 atl.bumbas), tāpat rezultatīvs ir arī Agnis Čavars (11,5 punkti un 4,0 atl.bumbas) un Ilmārs Bergmanis (11,0 + 4,3 rez.piespēles).

Igaunijas čempionātā Valgas komanda ieņem priekšpēdējo – astoto – vietu ar trim uzvarām deviņās spēlēs, tiesa, tāda pati bilance ir vēl divām komandām un aizsniedzamā attālumā ir arī piektajā vietā esošais Tallinas "Kalev". Latvijas Basketbola čempionātā (LBL) "Barons kvartāls" ieņem piekto vietu, uzvarot pusi no 10 spēlēm.

BBL šodien notiks vēl divas spēles. "Šiaulai" (4-1) spēkosies ar Paņevēžas "Lietkabelis" (1-4), bet Ingus Bankevics un "Pieno zvaigzdes" (5-0) cīnīsies ar "Juventus" (2-2).

"Barons kvartāla" spēkošanos ar Valgas basketbolistiem būs iespēja vērot Sportacentrs.com tiešraidē. Spēles sākums plkst.18:30.

Izmantotie resursi:
Baltic Basketball League
Eesti Korvpalliliit
Latvijas Basketbola savienība

  +1 [+] [-]

, 2013-11-20 10:33, pirms 10 gadiem
Ar Baronu, kā ar bitēm, bet nu būtu jāņem!!!