Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Endzels: "Parādījām, ka esam komanda ar raksturu"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Endzels: "Parādījām, ka esam komanda ar raksturu"
Guntis Endzels Tartu atrada pareizos vārdus ventspilnieku savākšanai
Foto:PM/Scanpix Baltics

BK "Ventspils" galvenais treneris pēc uzvaras otrajā MaterCard BBL ceturtdaļfināla spēlē ar "Rock" (62:61) bija ļoti apmierināts ar sērijas noslēgšanu jau Tartu un kārtējo reizi uzslavēja komandu par rakstura demonstrēšanu.

"Protams, jāatzīst, ka arī veiksme bija mūsu pusē, jo beigās realizējām divus sarežģītus metienus. Ja mums bija laiks saņemties un likvidēt savus mīnusus, tad mājiniekiem laika vairs nebija. Nedomāju, ka "Rock" nevēlējās uzvarēt, varbūt pat vēlējās pārāk daudz un pārdega. Paskatieties kaut vai soda metienus – 8 no 18. Komanda, kas kopumā labi met soda metienus, šoreiz realizē tikai 44%. Bija jūtams, ka komanda ir rūpīgi gatavojusies, un šajā ziņā "Rock" bija priekšrocības, jo komandai nav tik saspringts spēļu grafiks, kā mums. Tomēr parādījām, ka ar raksturu mums viss kārtībā. Visu laiku ticēju, ka varam sēriju noslēgt jau Tartu," Guntis Endzels pēc mača neslēpa gandarījumu.

Jautāts par izredzēm pusfinālā, ventspilnieku treneris izteicās, ka padoties neviens netaisās: "Protams, būs smagi, tomēr centīsimies cīnīties. "Lietuvos rytas" un "Siauliai" pirmā spēle parādīja, ka varianti ir. Tāpēc nedomājam padoties, bet gan censties parādīt savu labāko sniegumu, bet tad jau redzēs, ko tas ļaus sasniegt.

"Esmu daudz spēlējis izslēgšanas mačos un zinu, ka tajos izšķirošā loma ir raksturam, soda metieniem un atlēkušajām bumbām. Nedaudz labāki bijām visos rādītājos un tā nopelnījām viena punkta pārsvaru. Priecājos, ka komanda spēja saņemties un izcīnīt šo uzvaru, jo visiem zināms, ka Tartu spēlēt ir ļoti grūti. Tagad priekšā nākamais pārbaudījums, bet skaidrs, ka ar tādu sniegumu, kā šajā mačā, pusfināla mums nebūs cerību. Tomēr mums vēl ir laiks, lai iespēlētu jaunos spēlētājus, progresētu kā komandas, un esmu pārliecināts, ka Kauņā mēs spēlēsim labāk," sasniegto un tālākas izredzēs Baltijas līgā komentēja BK "Ventspils" kapteinis Akselis Vairogs.

Final4 turnīrs Kauņā risināsies 9. un 10. aprīlī, bet BK "Ventspils" basketbolisti ir pirmie, kas ieguvuši ceļazīmi uz to. Ventspilnieku pretinieki būs "Žalgiris" un "Nevežis" pāra uzvarētāji (šobrīd 1:0 "zaļajiem"), bet par vēl divām ceļazīmēm cīnās "VEF" ar "Rudupis" (1:0) un "Lietuvos rytas" ar "Siauliai" (1:0).

Izmantotie resursi:
Postimees.ee

  +5 [+] [-]

, 2011-03-18 11:41, pirms 13 gadiem
parādiet raksturu pret Zalgiris, tad es ticēšu ka Jums ir rakstura komanda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-03-18 11:49, pirms 13 gadiem
resnais putns rakstīja: Pēc video gan izskatījās, ka parādīja Strēlnieks un melnie, ka var viens uz vienu iemest grūtus metienus. KKādu komandas sadarbības rezultātā gūtu uzvaru es neredzēju, piedod atvaino Endzel.
Visi zinaam,ka esi par VEF tapeec beidz vienreiz raudaat,cik var!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-18 12:23, pirms 13 gadiem
resnais putns rakstīja: Tjip nozīme par ko es esmu ! ja tu kā ven fans negribi redzēt acīmredzamo, ko es uzrakstīju, tad nu tā ir tava ne mana problēma. rezultatīvās piespēles visu izsaka par komandas spēli.
Zeltiņš arī teica, ka ventspilij ir ļoti maz kombināciju pārsvarā divu cilvēku sadarbības, kas pret spēcīgiem pretiniekiem var sagādāt problēmas.
Nejau es to te vienīgais klārēju.
palasi pēdējo maču komentārus no Endzeļa - viņš arī to atzīst. Komandas sapratne laukumā jāuzlabo! Kāds sakars raksturam un komandas sadarbībām?

  +1 [+] [-]

, 2011-03-18 12:37, pirms 13 gadiem
Pirms nedēļas rakstījāt Tartū, tagad jau Tartu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-19 17:51, pirms 13 gadiem
Kaa ar Spēli vai raadiis ??