Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Lauvas" pastiprinās ar amerikāņu uzbrucēju Bērdu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Lauvas" pastiprinās ar amerikāņu uzbrucēju Bērdu
Eštonam Mičelam un Marekam Jurevičum būs jauns komandas biedrs
Foto: Mārtiņš Sīlis

Piektdien, 15. oktobrī, MasterCard Baltijas Basketbola līgas spēlē pret „Kalev/Cramo” vienību „Liepājas Lauvas” komandas sastāvā varētu debitēt 206 cm garais amerikāņu uzbrucējs Našīds Bērds, kurš līdz šim savu karjeru ir aizvadījis ne tikai pāri okeānam, bet paspējis iepazīt arī Eiropas basketbolu.

Bērds dzimis 1982. gadā un karjeras lielāko daļu aizvadījis, spēlējot Amerikā.Našīds ir paspējis uzspēlēt arī tepat Eiropā, konkrēti Zviedrijā. Nākamo sezonu Bērds pavadīs Liepājā. Viņa pozīcija laukumā var būt gan centra spēlētāja postenī, gan arī kā ceturtais numurs, taču tas viss būs atkarīgs no trenera redzējuma.

Bērds Liepājā ieradīsies rītdien un, visticamāk, ka pastiprinājumu mēs redzēsim jau piektdienas spēlē pret „Kalev/Cramo” vienību. Zīmīgi, ka šo spēli pirmo reizi no Liepājas translēs arī televīzijas kanāls Viasat Sport Baltic, un šajā sakarā tribīnes būs atvērtas abās laukuma pusēs. Turklāt, tas vēl nav viss, jo ieeja uz šo spēli būs bezmaksas ikvienam interesentam! Spēles sākums pulksten 19:30.

„Liepājas Lauvas” komandas sastāvs:
Jevgēņijs Kosuškins, Mareks Mejeris, Eštons Mičels, Vairis Pusaudzis, Jurijs Aleksejevs, Mareks Jurevičus, Artis Ate, Kristaps Miglinieks, Raimonds Gabrāns, Juris Patmalnieks, Mārtiņš Kravčenko, Našīds Bērds. Atgādinām, ka pirms neilga laika izskanēja informācija, ka liepājniekiem pievienosies amerikāņu uzbrucējs Korijs Almots, taču vienošanās ar šo basketbolistu nav panākta.

Izmantotie resursi:
Basketbola klubs LAUVAS

  +7 [+] [-]

, 2010-10-13 16:30, pirms 14 gadiem
Lauvas tiecas pēc kā liela, tas jau paliek nopietni Malači!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-10-13 16:38, pirms 14 gadiem
Air Jordan rakstīja: Labs jāiet. Ja jau pa velti Liepājnieki, pipildām izlaižamo tribīni, lai citi nedomā, ka mēs esam auni, ka neejam pa velti uz spēlēm
Auni neesam, vienkārši bimbambols nepatīk.

  +5 [+] [-]

, 2010-10-13 16:53, pirms 14 gadiem
bet vajag tiešam piepildit zāli!!! vismaz vienreiz pa visu sezonu ja ir dota tada iespeja visiem pa brīvu!!!

  +3 [+] [-]

, 2010-10-13 17:31, pirms 14 gadiem
Labais! Ceru, ka palīdzēs Lauvām izcīnīt ne mazums uzvaras. Gaidām piektdienu un visi uz LOC!

     [+] [-]

, 2010-10-13 19:09, pirms 14 gadiem
Prieks par Lauvām, ka nopietni mērķi šai sezonai!
Es tikai nesaprotu, par ko visi tādā sajūsmāun sapriecājušies! Neviens vēl nemaz nezin kāds tas džeks ir, pat stati nav ielikti!

     [+] [-]

, 2010-10-13 20:18, pirms 14 gadiem
gercis89 rakstīja: Prieks par Lauvām, ka nopietni mērķi šai sezonai!
Es tikai nesaprotu, par ko visi tādā sajūsmāun sapriecājušies! Neviens vēl nemaz nezin kāds tas džeks ir, pat stati nav ielikti!
Es apskatījos video YouTube
- Nashid Beard Highlight Tape I
tīri tā neko! Izskatās, ka ar labu metienu.