Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

''Zemgale'' zaudē Tallinā

''Zemgale'' zaudē Tallinā
Ilmārs Bergmanis
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Šodien SEB Baltijas Basketbola līgas Izaicinājuma kausa spēlē BK ''Zemgale'' izbraukumā spēles izskaņā piedzīvoja zaudējumu pret Tallinas ''TTU'' ar rezultātu 73:78. Komanda pēc šī zaudējuma D apakšgrupā atrodas priekšpēdējā, 5.vietā.

Šovakar SEB Baltijas basketbola līgas Izaicinājuma kausa otrā posma ietvaros BK ''Zemgale'' viesos cīnījās pret Tallinas ''TTU''.

Jau no spēlēs sākuma laukumā bija novērojama līdzīga cīņa, kurā nevienai no komandām neizdevās veikt kādu būtisku izrāvienu. Vienīgi ceturtdaļas vidū pēc Ilgmāra Bergmaņa precīza metiena uz brīdi ''Zemgale'' panāca plus seši, kaut gan līdz pirmo desmit minūšu noslēgumam ''TTU'' ne tikai izlīdzināja rezultātu, bet izvirzījās nelielā vadībā, panākot 18:17. Arī otrajā ceturtdaļā turpinājās rezultāts auga ļoti līdzīgi un spēle kļuva nedaudz agresīvāka un rezultatīvāka. Mājinieki, veiksmīgāk aizvadot puslaika beigas, panāca 40:35 savā labā, kas arī bija pirmā puslaika beigu rezultāts.

Otrais puslaiks ''Zemgale'' basketbolistiem neiesākās veiksmīgi, jo uz brīdi tie atradās zaudētājos jau ar septiņu punktu starpību. Tomēr līdz ceturtdaļas vidum viesim izdevās izlīdzināt gan rezultātu, gan apturēt mājinieku ofensīvu. Līdzīgi, kā pirmajā un otrajā ceturtdaļā, arī trešo labāk aizvadīja ''TTU'', kas to pabeidza ar plus seši - 58:52, kas gan negarantēja to uzvaru visā spēlē, jo līdz cīņas beigām vēl bija jāspēlē interesantas desmit minūtes. Arī ceturtajā ceturtdaļā turpinājās līdzīga cīņa laukumā, kur uzvarētājs noskaidrojās vien pēdējās sekundēs. Diemžēl nedaudz veiksmīgāki visā spēlē izrādījās ''TTU'' basketbolisti, kas svinēja uzvaru ar rezultātu 78:73, tādējādi izvirzoties 1.vieta D apakšgrupā.

Izmantotie resursi:
bbl.net

     [+] [-]

, 2009-02-11 21:52, pirms 15 gadiem
Komanda švaki nospēlēja daudz kļudu un piezīmes!

  -1 [+] [-]

, 2009-02-11 21:57, pirms 15 gadiem
protokolā rakstīts ---Berķis arī ir spēlējis..

  +1 [+] [-]

, 2009-02-11 21:59, pirms 15 gadiem
Noteikti Mizis Berķa formiņā...

     [+] [-]

, 2009-02-12 03:23, pirms 15 gadiem
Vajadzēja paņemt!

     [+] [-]

, 2009-02-12 10:28, pirms 15 gadiem
nav nekāds Berķis (gabals no www.jelgavnieki.lv)

Mačā pret TTU «Zemgales» sastāvā debitēja komandas jaunpienācējs Lauris Mizis. «Lauris labi iekļāvās sastāvā un aizvadīja itin veiksmīgu debiju. Basketbolists realizēja divus trīs punktu metienus un sev atvēlētajā laikā sakrāja astoņus punktus,» stāsta Varis Krūmiņš. «Patlaban komandas sastāvā ir četri ārējās līnijas spēlētāji, kas nāk par labu mūsu komandas komplektācijai.»

     [+] [-]

, 2009-02-12 12:11, pirms 15 gadiem
Par tabulu - nepiekrītu. Zemgale ir 3-ajā vietā (skaitot loģiskāko %, jo tas tomēr norāda spēļu skaitu un uzvaru/zaudējumu bilanci).
Kāds tad bija gala rezultāts?