Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Lietuvos Rytas" atkal vadīs Trifunovičs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Lietuvos Rytas" atkal vadīs Trifunovičs
Aleksandars Trifunovičs
Foto: AFP/Scanpix

Par Viļņas komandas "Lietuvos Rytas" galveno treneri svētdien tiks apstiprināts serbs Aleksandars Trifunovičs, kurš Lietuvas galvaspilsētas klubā strādājis jau iepriekš.

Jau ziņojām par to, ka Viļņas klubs vakar no galvenā trenera amata atlaida Draženu Anzuloviču. Darba attiecību pārtraukšanai par iemeslu kalpoja "Lietuvos Rytas" vājie rezultāti sezonas startā.

Lietuvas mediji šodien ziņo, ka Anzuloviča vietu ieņems 43 gadus vecais serbs Aleksandars Trifunovičs, kurš Viļņas klubā jau strādāja laika posmā no 2006. līdz 2008. gadam. Trifunoviča vadībā "Lietuvos Rytas" 2007. gada sezonā iekļuva ULEB kausa finālā, uzvarēja Baltijas Basketbola līgā, kā arī gadu vēlāk sasniedza Eirolīgas Top 16.

Pēc aiziešanas no Lietuvas kluba Trifunovičs strādājis Atēnu "Panionis", Sanktpēterburgas "Spartak" un Belgradas "Crvena Zvezda". Oficiāli Trifunoviča apstiprināšana paredzama rīt, bet trenera asistenta amatu "Lietuvos Rytas" saglabās Roberts Štelmahers.

Izmantotie resursi:
Krepšinio naujienos, nba, lkl | Krepsinis.net

  +4 [+] [-]

, 2010-10-09 18:53, pirms 14 gadiem
Pirms dažiem gadiem, kad viņš bija LR treneris, bet Štelmahers - savainojumu mocīts LR spēlētājs - sanāca pabūt LR mača preses konferencē pēc Eirolīgas spēles. Čalis pēc akcenta izkoda, ka esmu no Latvijas un pēc presenes nāca klāt un centīgi stāstīja par to, cik ļielisks špīlers ir Štelmahers un kā viņš Štelmaheru ciena. Domāju, ka no mūsu viedokļa šis treneris ir ļoti OK
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-10-09 19:12, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Ko tu te muldi, kāds no "mūsu viedokļa"? Kāda mums daļa gar leišu klubu?
Tu neesi kaut ko atsitis pēdējā laikā ? Kaut kādi trolliski Tev tie komentāri palikuši.

  -1 [+] [-]

, 2010-10-09 19:48, pirms 14 gadiem
LiepājasMetalurgs rakstīja: Tāds, ka Robis smelsies pieredzi no laba sev pozitīvi pazīstama trenera un Robis ir mūsējais.
Ko viņš tur daudz smelsies, abi viens no otra nav pārāk tālu, abi 90-tajos Polijā kapāja vienā komandā laukumā. Tad jau Robis izlasē arī no Bagija varētu smelties pieredzi, lai gan īsti tur smelties ko nav