Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

VEF turpinās izbraukuma tūri Igaunijā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

VEF turpinās izbraukuma tūri Igaunijā
Foto: vefriga.com

Šodien savu mini izbraukuma tūri Igaunijā turpinās basketbola klubs Rīgas VEF, kas aizvadīs otro spēli divu dienu laikā, ''Mastercard'' BBL regulārā turnīra mačā tiekoties ar Tallinas ''TTU/Kalev'' vienību. Spēles sākums pulksten 18:30.

Divu spēļu izbraukuma tūri Igaunijā ''VEF Rīga'' uzsāka vakar, kad Tallinā aizvadīja 1. spēli VTB Apvienotās līgas turnīrā. Pateicoties Kristapa Janičenoka precīzam pustālajam metienam līdz ar spēles finālsirēnu, ''vefieši'' izcīnīja uzvaru ar 70:69 un veiksmīgi izvairījās no 1. zaudējuma šosezon (bilance BBL 2-0, bilance VTB 1-0).

Šodien Rīgas klubam paredzēts mačs ar citu Tallinas komandu – ''TTU/Kalev'', kas BBL regulārajā turnīrā izcīnījusi vienu uzvaru un piedzīvojusi vienu zaudējumu. Zīmīgi, ka vienīgo uzvaru ''TTU/Kalev'' izcīnījusi mačā ar ''Kalev/Cramo'' [BBL sezonas atklāšanas mačā 87:81 par labu ''TTU''], bet neveiksmīgs bijis mačs ar Viļņas ''Perlas'' (72:80).

Jācer, ka rīdziniekiem pirms šodienas mača nebūs problēmas ar noskaņošanos spēlei, kas bieži vien ir viens no galvenajiem zaudējumu iemesliem izbraukuma spēlēs pret nomināli vājākiem pretiniekiem. Tajā pašā laikā jādomā, ka VEF stingrais vadītājs Rims Kurtinaitis pēc vakardienas mača ar ''Kalev/Cramo'' nevēlēsies pieļaut nekādas vaļības un vēl vienu saspringtu spēli divu dienu laikā.

Parahovskis pret Osbiju. Kurš kuru?

Šodien interesants duelis varētu izvērsties starp abu komandu centra spēlētājiem – Bambeilu Osbiju un Artjomu Parahovski. Abi milži ir starp savu komandu līderiem – Osbijs aizvadītajos mačos vidēji guvis 20,5 punktus un savācis 9,5 bumbas zem groziem, bet Parahovskis – 21 punktu un astoņas atlēkušās bumbas. Igauņu kluba rindās nopietnu lomu komandā spēlē arī abi nacionālās valstsvienības spēlētāji – Valmo Krīsa un Kristjans Make.

Izmantotie resursi:
"BBL Homepage"

  +6 [+] [-]

, 2010-10-08 12:10, pirms 14 gadiem
Ir kāds info, kur varēs spēli redzēt (TV ,internets)?

  +1 [+] [-]

, 2010-10-08 13:26, pirms 14 gadiem
Kaapeec Igaunijai ir divi ''Kalev''kaads var paskaidrot?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-08 14:28, pirms 14 gadiem
Baxter19 rakstīja: Kaapeec Igaunijai ir divi ''Kalev''kaads var paskaidrot?
TTU ja nemaldos in universitate kaa LV RTU un ir izveidota komanda liekas paris gadus atpakal TTU speleja izaicinajuma kausaa bet tagad BBL

     [+] [-]

, 2010-10-08 14:31, pirms 14 gadiem
Brand87 rakstīja: Fārmklubs, tāpat kā VEFam juniors.
un tad fārms vinnēja savu klubu?

  -1 [+] [-]

, 2010-10-08 16:56, pirms 14 gadiem
gudrinieks_atradies rakstīja: un tad fārms vinnēja savu klubu?
Vef/Juniors vinēja Ventspili. Kur jautājumi ?