Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"BK Valmiera" cīnīsies par otro uzvaru BBL

"BK Valmiera" cīnīsies par otro uzvaru BBL
BK Valmiera mēģinās izcīnīt otro uzvaru BBL
Foto: Jānis Priedītis

Šovakar 18:30 Vidzemes Olimpiskajā centrā notiks Baltijas Basketbola līgas Elites divīzijas spēle starp vietējo "BK Valmieras" komandu un igauņu "TTU/Kalev". Mājinieki šogad neveiksmīgi startē BBL sacensībās, tādēļ šodien centīsies tikt pie otrās uzvaras šajā līgā.

Šī "BK Valmieras" komadai būs šosezon priekšpēdējā BBL spēle. Līdz šim komandai pagalam nav veicies šajā turnīrā, ja salīdzina sekmes ar Latvijas Basketbola līgau, jo ir izcīnīta tikai viena uzvara, kura tika gūta pret "Liepājas Lauvām" 6. janvārī. Diemžēl jau šobrīd ir skaidrs, ka tieši valmierieši ieņems pēdējo vietu BBL Elites divīzijā, jo izcīnot uzvaras abās atlikušajās spēlēs, nav pat teorētiskas iespējas pakāpties augstāk par 12. vietu.

Tomēr komanda ir apņēmības pilna šovakar cīnīties par savu godu Valmieras skatītāju priekšā. Arī "TTU/Kalev" atrodas turnīra tabulā turpat blakus - 11. vietā, bez cerībām pakāpties uz augstāku pozīciju. Līdz ar to, no turnīra tabulas viedokļa, šī spēle neko neizšķirs, tomēr abas komandas noteikti vēlēsies papildināt uzvaru skaitu, kā arī cīnīsies par komandas prestižu.

Abu komandu iepriekšējā spēlē 27. oktobrī Igaunijā ar rezultātu 87:84 uzvaru svinēja igauņu studenti. Toreiz valmieriešu kapracis bija amerikāņu uzbrucējs Bambale Osby, kurš guva 24 punktus un izcīnija 13 atlecošās bumbas, sasniedzot ļoti augstu efektivitātes koeficientu - 34. Tomēr pēc pēdējās informācijas, viņs nav kopā ar komandu un arī uz Valmieru nav ieradies. Savukārt "BK Valmieras" sastāvā varētu spēlēt arī Māris Ziediņš, kurš pēdējās spēles mocījies ar ceļgala savainojumu, kā arī ierindā būs visi pārējie, atskaitot Juri Andžejevski un Klāvu Bedrīti, kuri ilgstoši ārstē savus savainojumus.

Spēli varēs skatīties arī Sportacentrs.com tiešraidē 18:30: 3. martā 18:30 "Valmiera" - "TTU/Kalev"

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-03-03 15:11, pirms 13 gadiem
Šodien jāuzvar !