Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Sireika: "Spēle nebija no vieglajām"

Sireika: "Spēle nebija no vieglajām"
Antans Sireika
Foto: LaPresse

Pēc sestdien notikušās Baltijas Basketbola līgas spēles Viļņā, kurā mājinieki "Lietuvos Rytas" ar 95:85 pārspēja "Barons/LMT", komentāru par spēli sniedza uzvarētāju galvenais treneris Antans Sireika.

"Šī spēle mūsu komandai nebija no vieglajām. Pretinieki spēli sāka ļoti labi, viņi spēlēja atbrīvoti, kas ir iemesls tam, ka sākumā rezultāts nebija par labu mums. Esmu priecīgs, ka spēlētāji nesāka trakot un nekrita panikā, bet gan mēģinājām atrast savu spēli. Esmu apmierināts ar ceturto ceturtdaļu, jo tad rādījām labu sniegumu," pēc mača sacīja "Lietuvos Rytas" galvenais treneris Antans Sireika.

"Mani uztrauc mūsu kļūdu daudzums, kā arī cīņa par atlēkušajām bumbām, jo atļaujam pārāk daudz pretiniekiem izcīnīt atlēkušās bumbas uzbrukumā. Nākotnē mūsu spēle kļūs tikai labāka," solīja Sireika.

Izmantotie resursi:
rytasbasket.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-11-03 00:01, pirms 16 gadiem
"Nākotnē mūsu spēle kļūs tikai labāka," solīja Sireika.
- Arī mūsu kļūs labāka!!!