Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Renfro: "Nospēlējām ļoti labi"

Renfro: "Nospēlējām ļoti labi"
Alekss Renfro
Foto: vefriga.com

Basketbola kluba "VEF Rīga" saspēles vadītājs Alekss Renfro pēc trešdienas pirmās spēles pret "Liepājas Lauvām" (95:57), kas bija pirmā jaunajā sezonā, izvērtējis aizvadīto maču, kurā viņš sasniedza "triple-double".

“Ņemot vērā, ka šī ir sezonas pirmā spēle, nospēlējām ļoti labi. Komandā visi nepacietīgi gaidījām sezonas sākumu un iznācām laukumā gatavi spēlēt," tā trešdienas BBL Elites divīzijas pirmo spēli pret "Liepājas Lauvām" komentē "VEF Rīga" saspēles vadītājs Alekss Renfro, kurš šajā mačā izcēlās ar "triple-double" - 22 punkti, 12 atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles viņa kontā.

"Jau mača sākumā labi iespēlējāmies un izvirzījāmies vadībā ar 19:0, kas komandai deva labu motivāciju turpināt tādā pašā garā, ko arī darījām visu spēles laiku. Spēle izdevās un mēs svinējām pelnītu uzvaru.”

Izmantotie resursi:
vefriga.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja