Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Vasaras vidū "3 punkti" sporta dienas

Andrejs Siliņš

No 29. jūlija līdz 2. augustam Mateja Sports sadarbībā ar sporta aģentūru "3 punkti" rīko "Sporta dienas", kurās dažādu vecumu bērniem un jauniešiem būs iespēja aizvadīt kvalitatīvus treniņus basketbolā un futbolā. Pieteikšanās līdz 22. jūlijam.

Pagājušogad "3 punkti" veidoja sporta nometni basketbolā un futbolā, kurā par treneriem strādāja gan esošie un bijušie Latvijas basketbolisti, gan NCAA zvaigzne Robijs Kovgils, gan titulētais ASV vidusskolu treneris Marks Vimberlijs, savukārt futbolistus trenēja futbola skolas (FS) "METTA" treneri. Arī šovasar treneru kolektīvs pulcējies, lai vadītu treniņus "3 punkti Sporta dienās".

"Sporta dienas" no 29. jūlija līdz 2. augustam norisināsies Daugmales pamatskolā un tajās piedalīties aicināts ikviens gribētājs neatkarīgi no vecuma un meistarības līmeņa. Paredzēts sadalīt dalībniekus vecuma grupās – 7 līdz 9 gadīgie, 10 līdz 12 gadīgie, 13 līdz 15 gadīgie, 16 gadīgie un vecāki.

"Sporta dienas" rīko "Mateja Sports" sadarbībā ar Sporta aģentūru "3 punkti", sporta klubu "Barons", Daugmales pagastu un FS "METTA". Dalības maksa piecām sporta dienām – 40 latu. Pieteikšanās līdz 22. jūlijam, zvanot pa tālruni 28379557 vai sūtot pieteikuma e-pastu uz nometne@matejs.lv vai info@sa-3punkti.lv

Atskats uz pagājušā gada nometni:
"3 punkti" nometne aizvadīta lieliski