Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Uz "3 punktu" sporta dienām arī nākamvasar!

Andrejs Siliņš

Uz "3 punktu" sporta dienām arī nākamvasar!
Foto: Sporta aģentūra "3 punkti"

No 29. jūlija līdz 2. augustam Daugmalē norisinājās sporta dienas "3 punkti". Tajās kopumā piedalījās 60 jauniešu, kas uzlaboja savu meistarību basketbolā un futbolā. Visi kā viens sporta dienu beigās atzina, ka nākamvasar atkal brauks uz "3 punktu" nometnēm.

Vecāko grupu basketbolistus, kuru starpā bija arī Latvijas U-20 izlases meitenes Liene Priede un Līga Šurkusa, kā arī Rīgas TTT spēlētāja Madara Gulbe, treniņos vadīja Edijs Šlesers un Marks Vimberlijs, savukārt mazākajiem dalībniekiem basketbola pamatus mācīja Artūrs Visockis-Rubenis un Andrejs Siliņš. Trešajā nometnes dienā pie dalībniekiem viesojās Artūrs Piļkevičs, kurš patrenējās kopā ar vecāko grupu, bet Ingus Bankevics novadīja vairākus treniņus. Artūrs arī visiem dalībniekiem pastāstīja savu redzējumu uz basketbolu, sportu kopumā un dzīvi.

Nometnē viesojās arī topošais boksa treneris Miroslavs, kurš vecākajai grupai novadīja boksa treniņu, ka arī ar visiem dalībniekiem dalījās savā dzīves pieredzē. Futbolistus treniņos veda futbola skolas (FS) METTA treneri Andris Riherts un Ģirts Mihelsons. Katru vakaru basketbolisti kopa ar treneriem un nometnes vadītājiem aizvadīja vasaras līgas spēles, pēdējā dienā noskaidrojot arī čempionus. Gan futbolistiem, gan basketbolistiem notika dažādi individuālās meistarības konkursi, piemēram, trīspunktnieku un "Skill Challenge" konkursi.

Pēdējā sporta dienu vakarā pēc visām treniņu un vasaras līgas spēļu aktivitātēm notika arī "Bambucha Party". Tajā vairāki dalībnieki demonstrēja savus talantus ārpus sporta laukuma. Piemēram, mazais futbolists Arvils nometnes vadītāja Artūra bītboksa un "klimata speciālista" titulu ieguvušā Anša dziedājuma pavadībā uz klavierēm nospēlēja divas grupas "Coldplay" dziesmas, basketbolists Gatis iepazīstināja ar savu repera talantu, bet meitenes parūpējās par lielisku popielu "Spice Girls" dziesmas pavadījumā.

Tāpat arī sporta dienu viktorīna par dažādiem ar sportu saistītiem jautajumiem, kurā uzvaru izcīnīja paši mazākie nometnes dalībnieki ar vairāku vadītāju palīdzību, nepareizi atbildot tikai reizi. Sporta dienu noslēgumā tika apbalvoti konkursu uzvarētāji, vasaras līgas uzvarētāji, kā arī pie specbalvām tika apzinīgākie dalībnieki, bet katrs saņēma arī nometnes kreklu.

Sporta dienas "3 punkti" veidoja "Mateja Sports" sadarbībā ar Sporta aģentūru "3 punkti", sporta klubu "Barons", Daugmales pagastu un FS "METTA".

  -2 [+] [-]

, 2009-08-03 23:25, pirms 15 gadiem
Ļoti laba nometne! Bija jautri un lietderīgi pavadīts laiks

  -1 [+] [-]

, 2009-08-03 23:34, pirms 15 gadiem
forši...

     [+] [-]

, 2009-08-03 23:51, pirms 15 gadiem
Miks būs boksa treneris? kopš kura laika? bet nu, lai jau izdodas.
bišk tizli, ka netiku. gribējās fuci uzspēlēt un patrenēties vairāk, bet nekas. moš nākamgad.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-04 01:19, pirms 15 gadiem
Baac, es ar gribeeju, bet mjammm, nesanaaca

ceru uz naakamo gadu.

     [+] [-]

, 2009-08-04 07:12, pirms 15 gadiem
Patiešām laba nometne. Visu cieņu organizētājiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-08-04 13:41, pirms 15 gadiem
man nepatika..riktigs mesls bij....

  -4 [+] [-]

, 2009-08-06 12:38, pirms 15 gadiem
bāc, nekad vairs nebraukšu, tā nepatika, riktīgi tizli bija! organizēts zem katras kritikas!

  +1 [+] [-]

, 2009-08-07 11:04, pirms 15 gadiem
Hmm! A kas juus abi esat? Jūs tiešām bijāt nometnē, kurā es biju???? Kas Jums tur nepatika? Treniņi, diskusijas, pasākumi - viss bija forši!

  -2 [+] [-]

, 2009-08-07 12:40, pirms 15 gadiem
BALBOO rakstīja: Hmm! A kas juus abi esat? Jūs tiešām bijāt nometnē, kurā es biju???? Kas Jums tur nepatika? Treniņi, diskusijas, pasākumi - viss bija forši!
paga, kam tas diskusijas ir vajadzigas, normali varetu patreneties ta vieta! atradies debašu klubiņš!

     [+] [-]

, 2009-08-07 15:42, pirms 15 gadiem
kakadu rakstīja: paga, kam tas diskusijas ir vajadzigas, normali varetu patreneties ta vieta! atradies debašu klubiņš!
TUR JAU TAA LIETA, KA VAJAG! 1. kad brauci, zinaaji, ka to riiko Mateja sports! 2. saadas diskusijas ir nepieciesamas, jo paaraak daudz sportisti ir pazudusi cilveeki - skriet maak, bet dziives sacakareetas! Un, ja tev nepietika ar 3 treninjiem dienaa + vasaras liigas speeleem = malacis veciit, tu esi DZELZS VIIRS!

     [+] [-]

, 2009-08-07 15:44, pirms 15 gadiem
kakadu - tev laikam veel vienu boksa treninju vajadzeetu! Tas bija labs!