Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

VTB spēlē "Khimki" pārspēj "Unics"

VTB spēlē "Khimki" pārspēj "Unics"
Kīts Lengfords
Foto: RIA Novosti

Šodien notika viena spēle VTB līgā, kur Maskavas apgabala "Khimki" savā laukumā uzņēma Kazaņas "Unics". Pārāki šoreiz bija "Khimki", kas guva uzvaru ar 86:74.

Spēles pirmā ceturtdaļa aizritēja līdzīgi (23:19), bet otrajā ceturtdaļā nelielu izrāvienu veica "Khimki" basketbolisti, kas puslaikā devās ar desmit punktu pārsvaru - 41:31. Trešajā ceturtdaļā "Khimki" turpināja kontrolēt notikumus laukumā un pirms pēdējās ceturtdaļas atradās vadībā ar 63:50. Ceturtajā ceturtdaļā brīnumi nenotika un uzvaru ar 86:74 guva mājinieki.

"Khimki" sastāvā neapturams bija amerikāņu aizsargs Kīts Lengfords, kurš "Unics" grozā sabēra 37 punktus. Kazaņas komandas sastāvā 19 punkti Krešimiram Lončaram. Šī bija "Unics" un "Khimki" komandu pēdējā spēle VTB līgas regulārajā sezonā. Abas komandas jau nodrošinājušas vietu VTB līgas "Final 4", kas notiks janvāra otrajā pusē. "Khimki" ieņēma pirmo vietu A grupā, bet "Unics" - otro. Šajā grupā vēl palikusi viena spēle, kurā Doņecka uzņems Rīgas VEF.

Izmantotie resursi:
vtb-league.com