Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

VTB spēlē "Khimki" pārspēj "Unics"

VTB spēlē "Khimki" pārspēj "Unics"
Kīts Lengfords
Foto: RIA Novosti

Šodien notika viena spēle VTB līgā, kur Maskavas apgabala "Khimki" savā laukumā uzņēma Kazaņas "Unics". Pārāki šoreiz bija "Khimki", kas guva uzvaru ar 86:74.

Spēles pirmā ceturtdaļa aizritēja līdzīgi (23:19), bet otrajā ceturtdaļā nelielu izrāvienu veica "Khimki" basketbolisti, kas puslaikā devās ar desmit punktu pārsvaru - 41:31. Trešajā ceturtdaļā "Khimki" turpināja kontrolēt notikumus laukumā un pirms pēdējās ceturtdaļas atradās vadībā ar 63:50. Ceturtajā ceturtdaļā brīnumi nenotika un uzvaru ar 86:74 guva mājinieki.

"Khimki" sastāvā neapturams bija amerikāņu aizsargs Kīts Lengfords, kurš "Unics" grozā sabēra 37 punktus. Kazaņas komandas sastāvā 19 punkti Krešimiram Lončaram. Šī bija "Unics" un "Khimki" komandu pēdējā spēle VTB līgas regulārajā sezonā. Abas komandas jau nodrošinājušas vietu VTB līgas "Final 4", kas notiks janvāra otrajā pusē. "Khimki" ieņēma pirmo vietu A grupā, bet "Unics" - otro. Šajā grupā vēl palikusi viena spēle, kurā Doņecka uzņems Rīgas VEF.

Izmantotie resursi:
vtb-league.com


Rolands Šmits. Foto: FIBA
1

Cīņā par Šmita pakalpojumiem uzvar Turcijas čempionvienība

Latvijas izlases basketbolists Rolands Šmits savu profesionālo karjeru turpinās Turcijas Superlīgā, panākot vienošanos ar Eirolīgas klubu Stambulas "Anadolu Efes". Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka līguma termiņš sasniegs trīs gadus.
Bostonas "Celtics" galvenais treneris Džo Mazula un viņa palīgs Čārlzs Lī. Foto: AFP/Scanpix

Porziņģa komandas vadošais asistents kļūs par Dāvja Bertāna vienības galveno treneri

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Šārlotas "Hornets" pavēstījusi, ka par vienības nākamo galveno treneri kļūs 39 gadus vecais amerikānis Čārlzs Lī. ESPN vēstī, ka līgums noslēgts uz četrām sezonām.
Dāvids Vīksne aizsardzībā pret Pīdžeju Paipsu. Foto: Andris Grīnbergs
11

Pirmo reizi kopš 2010. gada LBL zelta sērijā plēsīsies Rīgas komandas

Ierasto Latvijas basketbola zelta sērijas klasiku starp "VEF Rīga" un "Ventspili" šogad izjaukusi jaundibinātā "Rīgas Zeļļu" komanda, kas šovakar pulksten 19:45 "Rimi" Olimpiskajā centrā stāsies pretī desmitkārtējai čempionvienībai. Finālsērijas tiešraides būs vērojamas LTV7 kanālā.