Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Makalags spēlēs VEF līdz sezonas beigām

Makalags spēlēs VEF līdz sezonas beigām
Tadžs Makalags
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Basketbola klubs "VEF Rīga" šodien paziņojis, ka uz pārbaudes laiku uzaicinātais amerikāņu uzbrucējs Tadžs Makalags komandas sastāvā paliks līdz sezonas beigām.

Šodien "VEF Rīga" klubs ir noslēdzis līgumu līdz sezonas beigām ar Tadžu Makalagu. Tieši pirms divām nedēļām Makalags ieradās Rīgā uz pārbaudes laiku, kuru tagad ir veiksmīgi izturējis. "Pārbaudes laikā Tadžs sevi apliecinājis kā agresīvu spēlētāju, kurš pretiniekam bīstams no visām pozīcijām un pierādījis kā vērtīgu papildinājumu VEF komandai, jau izvirzoties par tās uzbrukuma līderi," norādīts VEF kluba mājaslapā.

23 gadus vecais amerikāņu uzbrucējs "VEF Rīga" sastāvā aizvadījis trīs spēles. Divās BBL spēlēs viņam vidēji 25 punkti un 8,5 atlēkušās bumbas, bet vienā LBL mačā 15 punkti un sešas atlēkušās bumbas.

Šo sezonu 201 cm garais Makalags sāka Izraēlas spēcīgākajā līgā, bet pirms tam spēlējis NBA Attīstības līgā un bijis NBA kluba Vašingtonas "Wizards" pirmssezonas treniņnometnē un Vasaras līgas komandā. Jau rītdien VEF aizvadīs savu nākamo spēli, izbraukumā tiekoties ar "Valmieru".

Izmantotie resursi:
vefriga.com

     [+] [-]

, 2010-02-22 14:34, pirms 14 gadiem
Tikai un vienīgi loģis solis no VEF puses Gan jau ka šie vēlējās noslēgt ilgtermiņa līgumu, vismaz 1+1, bet šamējais diez vai vēlējās ilgāk uzkavēties LV, un dosies atpakaļ uz visu iespēju zemi atgriezties NBA vai D-league. Heh, starpcitu Wizards tieši šosezon taisās pilnībā pārbūvēt komandu, tā ka čalim būs daudz brīvu vietu sastāvā, kur izvērsties un mēģināt aizķerties

  +2 [+] [-]

, 2010-02-22 15:39, pirms 14 gadiem
legionaars par 8500 USD meenesii...

     [+] [-]

, 2010-02-22 18:27, pirms 14 gadiem
speedstream112 rakstīja: legionaars par 8500 USD meenesii...
tas ir daudz ?

     [+] [-]

, 2010-02-22 23:47, pirms 14 gadiem
D līgai varbūt šis ir derīgs, bet NBA? Nevajag smīdināt tautu. Aizsardzība šim pavāja. Jā garšoku uzlikt var, uz pārtveršanu arī tendēts, bet ja pretī nāk atlētisks 4, tad šim ir dimbā. Arī uzbrukumā caurgājiens varētu būt labāks. Cik atceros spēlē ar Baronu gāja tikai pa labi. Neticu, ka šamais maksā 8,5 k. Nu 5 varbūt un tad pārmaksāts.