Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Misters uzvar "Krastu maču" tālmetienu konkursā

Ints Megnis
Ints Megnis

Misters uzvar "Krastu maču" tālmetienu konkursā
Andris Misters
Foto: VEF Rīga

"VEF Rīga" basketbolists Andris Misters sestdien pie Kongresu nama uzvarēja ikgadējo "Krastu maču" tālmetienu konkursā, ar pēdējo metienu apsteidzot 3x3 basketbola zvaigzni Edgaru Krūmiņu, kamēr bumbas triecienos grozā no augšas otro gadu pēc kārtas labākais bija lietuvietis Ģedimins Žitlinsks.

Vispirms notika "slam-dunk" sacensības, kur Žitlinsks uzvarēja jau pirmajā kārtā, bet pēc tam pusfinālā pirmais par mēģinājumu saņēma visus desmitniekus. Kopā ar viņu finālā iekļuva arī polis Pjotrs Grabovskis, kurš savu izšķirošo mēģinājumu izpildīja pirmais, lecot pāri Kristapam Dārgajam un iedankojot atmuguriski. Pēc tam Žitlinsks izpildīja ļoti līdzīgu mēģinājumu, bet nopelnīja par diviem punktiem vairāk un otro gadu pēc kārtas uzvarēja sacensībās.

Vietējais favorīts Dārgais sacensības sāka ļoti pārliecinoši un priekšsacīkstēs realizēja jau pirmo mēģinājumu, bet pēc tam otro mēģinājumu realizēja ar lielām problēmām, bet pusfinālā pirmo mēģinājumu tā arī neizdevās trāpīt. Tas Latvijas sportistam liedza iekļūt finālā.

Vēlāk sekoja tālmetienu konkurss, kurā piedalījās daudzi zināmi latviešu spēlētāji. Priekšsacīkstēs Krūmiņš un Misters iemeta pa 19 punktiem, abiem vispārliecinošākajiem esot finālā. Tur Krūmiņš meta pirmais un vēlreiz guva 19 punktus, bet pēc tam laukumā devās Misters, kurš no pēdējās pozīcijas trāpīja pilnīgi visus raidījumus un ar pēdējo metienu izrāva uzvaru ar 21 punktu.

Krūmiņš ir Latvijas 3x3 izlases dalībnieks. Komanda šajā nedēļas nogalē piedalās turnīrā Ļubļanā, kur viņu aizstāj Mārtiņš Šteinbergs.

Plkst. 15:00 tradicionālās sākās "Krastu maču" sacensības, kas pie Kongresu nama ilgs 24 stundas. Šie diennakts mači, kur sacenšas Labais krasts pret Kreiso krastu, tiek aizvadīti jau devīto reizi.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-18 17:01, pirms 6 gadiem
Kas vēl piedalījās? Tik skops raksts, ka vnk...

  -1 [+] [-]

, 2018-08-18 18:02, pirms 6 gadiem
Mazais Leitis paņēma uzvaru ar jaudīgiem monstrualiem dankiem! Tādi ir daudz skatāmāki nekā tā bakstīšanās!
Ko Edgarins darīja žūrija?
Tas moments, kad kasieris pasniedz čeku uzvarētajam
Biju pārsteigts par Strēlnieka augsto % 3niekos un Elbakjana zemo, tomēr redz kurš ikdiena trenējas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja