Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

V.Valters: "Parādījām labu komandas spēli"

Jānis Celmiņš

V.Valters: "Parādījām labu komandas spēli"
Valdis Valters
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Varu saskatīt divas pozitīvas lietas – spēlēja visi, līdz ar to atpūsties dabūja līderi un otrā – iekļuvām finālā, kas ir pats svarīgākais," pēc uzvaras SEB Baltijas Basketbola līgas Izaicinājuma kausa ''Final Four'' pusfinālā portālam eSports.lv teica ''VEF Rīga'' komandas galvenais treneris Valdis Valters.

Jau ziņojām, ka šodien SEB Baltijas Basketbola līgas Izaicinājuma kausa ''Final Four'' pirmajā pusfinālā cīņā ''VEF Rīga'' ar rezultātu 82:57 pārspēja Kauņas ''Aisciai'' un iekļuva turnīra finālā.

Ar savu padoto sniegumu SEB Baltijas Basketbola līgas Izaicinājuma kausa ''Final Four'' pusfinālā Rīgas kluba treneris Valdis Valters izklausījās apmierināts. "Kā jau Final Four, sasprindzinājums bija liels. Atbraucām nedaudz par vēlu, bet domāju, ka tas mums nospēlēja pat nedaudz par labu. Spēlējām no aizsardzības un spēles plāns tika izpildīts. Apturējām viņu ārējo līniju, bet ar iekšējām līnijas spēlētājiem pirmajā puslaikā bija problēmas. Laika gaitā tās spējām atrisināt un šovakar varu saskatīt divas pozitīvas lietas – spēlēja visi, līdz ar to atpūsties dabūja līderi un otrā – iekļuvām finālā, kas ir pats svarīgākais. Domāju, ka fiziski būsim gatavi arī finālam un cīnīsimies par uzvaru," īsi pēc spēles pastāstīja Valters.

Lūgts komentēt Andreja Šeļakova ātri sapelnītās piecas piezīmes (deviņās minūtēs), Valters atzina, ka pie vainas bijuši mūsu pašu tiesneši. Tāpat treneris pauda prieku, ka arī bez Šeļakova komanda izskatījusies labi. "Četras no piecām piezīmēm nosvilpa mūsu pašu tiesnesis. Komanda spēlēja labu komandas basketbolu un šīs Šeļakova piecas piezīmes šodien neko nemainīja - ta viņam nebija tā labākā spēle. Ja četri spēlētāji iemet desmit un vairāk punktus, tad tas tomēr par kaut ko liecina," nevienu īpaši izcelt Valters nevēlējās.

Šobrīd komanda devusies skatīties otru pusfināla spēli starp "Sakalai" un "Dolphins" komandām. Valters gan nevēlējās prognozēt otra pusfināla iznākumu. "Negribu neko prognozēt. Katrai no komandām ir savi plusi un savi mīnusi. Kas nāks pretī ar to arī cīnīsimies," atzina treneris.

     [+] [-]

, 2009-04-10 19:30, pirms 15 gadiem
ir ir labs...

  -2 [+] [-]

, 2009-04-10 19:40, pirms 15 gadiem
Āā..nu ķipa tiesneši nevis Šeļakovs bija pie vainas piezīmēm ja?
Neredzēju protams spēli bet ne jau nu piezīmes svaidīs uz visām pusēm bez iemesla

     [+] [-]

, 2009-04-10 19:49, pirms 15 gadiem
sen nav dzirdets Valdis blogojot