Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Brāļi Palmeri turpmāk vienā komandā

Brāļi Palmeri turpmāk vienā komandā
Džordans Palmers "Redskins" tērpā.
Foto - AP

NFL komanda Sinsinati "Bengals" parakstījusi divu gadu līgumu ar komandas saspēles vadītāja Kārsona Palmera jaunāko brāli Džordanu Palmeru, kurš arī ir saspēles vadītājs.

Džordanu Palmeru, kurš pirms profesionāļa karjeras uzsākšanas pārstāvēja El Paso universitāti, pērn NFL drafta sestajā kārtā ar 205. numuru izvēlējās Vašingtonas "Redskins", taču Palmers šīs komandas sastāvā piedalījās tikai vienā pirmssezonas pārbaudes spēlē, kurā atdeva vienu rezultatīvu piespēli. "Redskins" neiekļāva Palmeru komandas sastāvā regulārajai sezonai, un futbolists parakstīja līgumu ar telpu futbola līgas AFL komandu "Rattlers", taču atteicās no tā par labu līgumam ar "Bengals".

"Es nespēju līdzināties Kārsonam daudzās jomās," pērn kādā intervijā atzina pats spēlētājs, kuram nācies dzirdēt daudz komentāru un salīdzinājumu ar meistarīgāko vecāko brāli, "taču varu ar viņu sacensties "Super Bowl" uzvaru skaitā, jo arī viņam to vēl nav. NFL līgā vēlos būt tas, kas aizved savu komandu līdz uzvarai čempionātā."

Izmantotie resursi:

www.espn.com