Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Covid-19 NFL: "Titans" un "Vikings" slēdz savas treniņbāzes

Juris Miņins
Juris Miņins

Covid-19 NFL: "Titans" un "Vikings" slēdz savas treniņbāzes
Epizode no "Titans" un "Vikings" mača Foto: USA Today/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandā Tenesī "Titans" ir atklāti vairāki Covid-19 inficēšanās gadījumi, tostarp arī spēlētājiem, tāpēc vienība ir slēgusi savu treniņbāzi. To pašu ir izdarījuši arī Minesotas "Vikings", kas bija Tenesī komandas pretinieki trešajā spēļu kārtā.

Šodien tiek ziņots, ka astoņiem NFL komandas Tenesī "Titans" pārstāvjiem (trim spēlētājiem un pieciem personāla pārstāvjiem) ir konstatēts Covid-19 vīruss. Lai arī visi sasirgušie bija bez vīrusa simptomiem, komanda nolēma pārtraukt visus treniņus slēgt savu treniņbāzi, darbu turpinot attālinātā režīmā.

Pašlaik tiek ziņots, ka pēc papildus testiem vēl astoņiem "Titans" pārstāvjiem ir atklāts koronvīruss.

Saņemot šādas ziņas, savus treniņus ir pārtraukuši arī Monesotas "Vikings", jo viņi spēlēja pret "Titans" pirms pāris dienām. Tā kā NFL spēlētāju testi notiek katru dienu, tad minesotieši ir paziņojuši, ka pagaidām viņu rindās saslimušo nav, taču visi spēlētāji un personāls tiks īpaši uzraudzīti.

Pašlaik abas komandas sadarbojas ar NFL spēlētāju asociācijas ārstiem, lai apzinātu gan visas iespējamās kontaktpersonas, gan, lai atrastu labāko veidu šīs situācijas atrisināšanai.

Pagaidām arī nav zināms vai abas komandas drīkstēs aizvadīt ceturtās spēļu kārtas mačus. Tenesī komandai būtu jātiekas ar Pitsburgas "Steelers", bet Minesotai pretiniekos būs Sietlas "Seahawks".

Atgādināsim, ka īsi pirms NFL trešās spēļu kārtas mačiem ar Covid-19 saslimušo spēlētāj sarakstā tika ievietots Atlantas "Falcons" malējais aizsargs Eidžejs Terels, kurš līdz šim arī bija vienīgais, kuram konstatēts vīruss.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...