Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Sentluisas "Rams" atlaiž Lainhenu

Sentluisas "Rams" atlaiž Lainhenu
Skots Lainhens.
Foto: AP

Nacionālās Futbola līgas (NFL) komandas Sentluisas "Rams" vadība pēc neveiksmīgā sezonas ievada, kurā četrās spēlēs piedzīvoti četri zaudējumi, izšķīrusies atlaist komandas galveno treneri Skotu Lainhenu. Viņa vietu ieņems līdzšinējais aizsardzības spēlētāju treneris Džims Heslets.

"Es ļoti cienu Skotu Lainhenu kā cilvēku, un ticu, ka kādu dienu viņam būs laba trenera reputācija. Diemžēl pašreizējā "Rams" komandas situācija mums nav pieņemama, tādēļ nepieciešamas izmaiņas," komandas izplatītajā paziņojumā citēts tās īpašnieka Čipa Rozenblūma teiktais.

45 gadus vecais Lainhens "Rams" komandas galvenā trenera amatu ieņēma kopš 2006. gada sezonas sākuma. Pirmo sezonu viņa vadībā Sentluisas komanda, kuru iepriekšējais treneris - pazīstamais Maiks Marcs - bija divas reizes aizvedis līdz "Super Bowl", noslēdza ar neitrālu bilanci - 8 uzvaras un 8 zaudējumi (četras no uzvarām tika gūtas sezonas izskaņā, kad Lainhens komandas faktisko vadību atdeva vienam no asistentiem). Taču jau nākamais gads tika sākts ar katastrofu - zaudētas pirmās astoņas spēles, un sezonā kopā tika izcīnītas tikai trīs uzvaras 16 spēlēs.

Jaunajā NFL sezonā Sentluisas "auni" zaudējuši visās četrās spēlēs ar kopējo punktu attiecību 43:147, un pretinieki katrā no šīm spēlēm guvuši vismaz 30 punktus. "Rams" un Sinsinati "Bengals" ir vienīgās komandas ar uzvaru attiecību 0-4. Tikai zaudējumi ir arī Detroitas un Hjūstonas vienībām, taču tās aizvadījušas par vienu spēli mazāk.

Izmantotie resursi:
nfl.com

1 2 36 komentāri

  -4 [+] [-]

, 2008-09-29 17:18, pirms 16 gadiem
Super ziņa...

  +1 [+] [-]

, 2008-09-29 17:25, pirms 16 gadiem
stumbrerro rakstīja: Super ziņa...
Spēj iedomāties, pasaule nav tikai Latvija, un ir arī tādi sporta veidi, kuri varbūt tevi neinteresē, bet ir cilvēki, kas viņus skatās. Neņerksti...

  +1 [+] [-]

, 2008-09-29 17:36, pirms 16 gadiem
Rams šogad ir nožēlojami

  +1 [+] [-]

, 2008-09-29 17:36, pirms 16 gadiem
Kristaps7 rakstīja: Spēj iedomāties, pasaule nav tikai Latvija, un ir arī tādi sporta veidi, kuri varbūt tevi neinteresē, bet ir cilvēki, kas viņus skatās. Neņerksti...
Nu jā. Bet ziņa tomēr eksotiska priekš Latvijas nacionālā sporta vortāla! Visu laiku informācijas vakums par NFL... un te pēkšņi - kaut kāda ziņa no NFL.

Apmēram... pēkšņi raksts "Jaropolks Volkovs atlaists no Ziemeļkorejas kluba!"

P.S. Nē, nav jau nekas pretī Tikai, vai nu vairāk prasās info par NFL, vai arī tikai pašu svarīgāko!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-29 17:38, pirms 16 gadiem
Vakuums nav. Katru nedēļu ir apskats, pa laikam arī kāda ziņa parādās.

  -2 [+] [-]

, 2008-09-29 17:43, pirms 16 gadiem
YO kas par zinju!
Klau Viestur, ja jau par Amishu futpolu, tpfuu Futbolu, raksti, tad ieliec ari kadu zinju par beisbolu un soker ligu ari!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-29 17:51, pirms 16 gadiem
Nja, sogad gan neesmu redzejis nevienu vinu speli, tacu pec highlightiem un rezultatiem spriezot, tas ir logisks solis. Lai nu ka - lai veicas labak ka lidz sim!

  -1 [+] [-]

, 2008-09-29 17:56, pirms 16 gadiem
Jūtu līdzi Rams, patiesībā tā ir laba komanda (uzbrukumā ir labi spēlētāji), bet kaut kas nav, pat reperis Nellijs ir karsts šīs komandas fans. Baldžers, Viliams, Holts, veterāns Grīns, bet tik un tā nesokas, acīmredzot vāja uzbrukuma līnija. Aizsardzība vispār metama, man šķiet, ka pat es varētu mierīgi pastaigāties ar bumbu, kad Rams aizsargājas. Cerams trenera maiņa spēs vērst situāciju uz labo pusi.

  +1 [+] [-]

, 2008-09-29 17:57, pirms 16 gadiem
droppy84 rakstīja: Rams šogad ir nožēlojami
Nu Patrioti jau ar neattaisno savu vārdu...

  -1 [+] [-]

, 2008-09-29 17:58, pirms 16 gadiem
Lai gan 2 uzvaras viņiem ir.. :p Ai, lažojos.. Man likās, ka viņiem sliktāk iet, jo viņi pazaudēja Delfīniem..

  +1 [+] [-]

, 2008-09-29 18:01, pirms 16 gadiem
embry rakstīja: Lai gan 2 uzvaras viņiem ir.. :p Ai, lažojos.. Man likās, ka viņiem sliktāk iet, jo viņi pazaudēja Delfīniem..
Ja, Delfini nav nekadi grandi, tacu domaju, ka sogad ari peremie zeni nebus. Lieku uz apm 6-8 uzvaram. PAredzu, ka bus labi.

  -1 [+] [-]

, 2008-09-29 18:13, pirms 16 gadiem
Patriots bez Breidija iet grūtāk, arī komanda nav tik laba kā pāgājušajā sezonā. Gan jau play-off tiks, bet šaubos vai kaut ko arī panāks. Dolphins pat arī varētu tikt play-off, ja šādi turpinās, cerības ir.

     [+] [-]

, 2008-09-29 18:26, pirms 16 gadiem
Nu tā jau ir.. Un kā jums šķiet, kā būs ar Browns? Šie ir mana mīļākā komanda, bet pagaidām nevarētu teikt, ka viņiem ietu labāk par Ramiem vai Bengāļiem. Jāgaida, kad Stallworth atveseļosies..

  -3 [+] [-]

, 2008-09-29 18:28, pirms 16 gadiem
Kristaps7 rakstīja: Spēj iedomāties, pasaule nav tikai Latvija, un ir arī tādi sporta veidi, kuri varbūt tevi neinteresē, bet ir cilvēki, kas viņus skatās. Neņerksti...
tiem kam interese shis sporta veids sen jau zina no amerikanu portaliem

  +1 [+] [-]

, 2008-09-29 18:43, pirms 16 gadiem
embry rakstīja: Nu tā jau ir.. Un kā jums šķiet, kā būs ar Browns? Šie ir mana mīļākā komanda, bet pagaidām nevarētu teikt, ka viņiem ietu labāk par Ramiem vai Bengāļiem. Jāgaida, kad Stallworth atveseļosies..
Browns ir pārāk nepastāvīga komanda, viņi var nospēlēt labi un uzvarēt jebkuru un nospēlēt slikti un zaudēt jebkuram. Pagaidām viņi spēlē slikti. Aizsardzība ir normāla, bet uzbrukums klibo. Andersonam beidzot jāsaņemas un jāsāk spēlēt.

     [+] [-]

, 2008-09-29 18:45, pirms 16 gadiem
zaipis rakstīja: tiem kam interese shis sporta veids sen jau zina no amerikanu portaliem
jaa nu tas ir izcils arguments. tad esportam butu jaraksta tikai par tiem sporta veidiem, kuri netiek aprakstiti arzemju portalos, respektivi tikai vietejas liigas butu jaatspogulo? tad nerakstam vairs par premjerligu, serie a futbolaa, jo par to tak entie portali jau arzemees raksta
pilniiga plaukta logjika!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-29 18:50, pirms 16 gadiem
gaidu apskatu,prieks par LT ar 2 TD un lielisku comeback pret Raiders,spēli redzēju tiešraidē un ļoti liels prieks,arī Favre nodeva uguņus ar 6 TD pasiem!

  -1 [+] [-]

, 2008-09-29 18:52, pirms 16 gadiem
Juventus rakstīja: jaa nu tas ir izcils arguments. tad esportam butu jaraksta tikai par tiem sporta veidiem, kuri netiek aprakstiti arzemju portalos, respektivi tikai vietejas liigas butu jaatspogulo? tad nerakstam vairs par premjerligu, serie a futbolaa, jo par to tak entie portali jau arzemees raksta
pilniiga plaukta logjika!
Var taču piedot, jo, šķiet, ka tas puika viņa avatarā ir viņš pats...

     [+] [-]

, 2008-09-29 18:57, pirms 16 gadiem
PolkaDot rakstīja: gaidu apskatu,prieks par LT ar 2 TD un lielisku comeback pret Raiders,spēli redzēju tiešraidē un ļoti liels prieks,arī Favre nodeva uguņus ar 6 TD pasiem!
Visu cieņu, bet man žēl par LT 2 TD un Chargers uzvaru vispār, vkn nepatīk tā komanda, LT un Rivers. Bet komanda, protams, ļoti laba

Favre laikam sadusmojās uz Karuči ir nomētāja nabaga ''Cards''. Ļoti negaidīti, savas garās karjeras laikā pirmo reizi viņš gūst tik daudz TD. Apsveicami.

Prieks arī par Redskins uzvaru pār Cowboys. Tagad, izņemot Titans, tikai Bills vēl ir 4 uzvaras. Skatījos Titans spēli un jāsaka, ka ar šādu aizsardzību ir lielas cerības sasniegt SB.

     [+] [-]

, 2008-09-29 19:24, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Browns ir pārāk nepastāvīga komanda, viņi var nospēlēt labi un uzvarēt jebkuru un nospēlēt slikti un zaudēt jebkuram. Pagaidām viņi spēlē slikti. Aizsardzība ir normāla, bet uzbrukums klibo. Andersonam beidzot jāsaņemas un jāsāk spēlēt.
Andersons ir pārāk nepacietīgs... Viņš riskē nevajadzīgās situācijās, kur varētu piespēlēt brīvam spēlētājam, bet viņš grib rādīt brīnumus un tāpēc tik daudz int. šosezon. Es pat pa šauro TV lodziņu labāk saskatu brīvos spēlētājus nekā viņš. Šķiet tuvāk par 20 jardiem viņš spēlētājus vsp neredz.. Tālredzīgs čalīts.. Un Edvards jau visvairāk mani pieviļ. Tikai pirmais TD vakar. Galīgi nespēlē savā stilā.

     [+] [-]

, 2008-09-29 19:30, pirms 16 gadiem
embry rakstīja: Andersons ir pārāk nepacietīgs... Viņš riskē nevajadzīgās situācijās, kur varētu piespēlēt brīvam spēlētājam, bet viņš grib rādīt brīnumus un tāpēc tik daudz int. šosezon. Es pat pa šauro TV lodziņu labāk saskatu brīvos spēlētājus nekā viņš. Šķiet tuvāk par 20 jardiem viņš spēlētājus vsp neredz.. Tālredzīgs čalīts.. Un Edvards jau visvairāk mani pieviļ. Tikai pirmais TD vakar. Galīgi nespēlē savā stilā.
Jā nu Andersons grib būt ''big time'' spēlētājs. Labākais gan būtu vnk savākt nepieciešamos jardus un ''move the chains''. Varbūt Kvins būtu labāks variants?

     [+] [-]

, 2008-09-29 19:55, pirms 16 gadiem
info, kas nepārsteidza... cerams, ka OAK vadība ņems piemēru un atlaidīs savu galveno treneri, šādi norakt pēdējo ceturdaļu! LT laps - 2TD, it īpaši pēdējais, būs cīņa ar A.P. par labākā RB godu, Rivers arī pozitīvi pārsteidz šosezon.
Favre - monstrs! Carucci pēc savas pompozās gaišreģa spēju demontrēšanas, kluss palicis... absolūti neviena komenta par Favre sasniegto... NYJ ir tikai ieguvēji, lai gan komandai stipri jāstrādā defā, jo Cardinals nav tā TOP komanda, taču 3/4 ģērba ārā ARI...
turpretim GB QB Rogers spēle sāk klibot - 3 INT, 3 sacks pret TB, malacis TB K Bryant , pēc šādas traģēdijas nesalūzt...
par Titāniem - nez vai uzvaras pār Jaguāriem, Bengāļiem, Vikingiem, Texans liecina par šīs komandas tikšanu pie SB, tādēļ jāpagaida kāds nopietnāks pretinieks -IND, NE, SD, PIT - tad arī varēs spriest par spēles kvalitāti.
Super, ka DAL dabūja pa kāju, WSH bija pelnījusi uzvaru...

     [+] [-]

, 2008-09-29 20:01, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Jā nu Andersons grib būt ''big time'' spēlētājs. Labākais gan būtu vnk savākt nepieciešamos jardus un ''move the chains''. Varbūt Kvins būtu labāks variants?
Tieši tā.. Viņš nespēlē, lai dabūtu jardus, bet tikai lai taisītu "TOP10" momentus.. Es domāju, ka Andersonam pietiekami Crenell ir devis iespēju, vajadzētu beidzot to Kvinu palaist. Varbūt komanda attaptos..

     [+] [-]

, 2008-09-29 20:19, pirms 16 gadiem
janisd rakstīja: par Titāniem - nez vai uzvaras pār Jaguāriem, Bengāļiem, Vikingiem, Texans liecina par šīs komandas tikšanu pie SB, tādēļ jāpagaida kāds nopietnāks pretinieks -IND, NE, SD, PIT - tad arī varēs spriest par spēles kvalitāti.
Jā, Titans vēl nav saskārušies ar vairākām top komandām (lai gan Jaguars es pie tādām pieskaitītu, arī Texans un Vikings ir diezgan labas komandas) tomēr ir taču ļauts pasapņot. Visas top komandas ir zaudējušas ne tiem spēcīgākajiem pretiniekiem, tā kā pašlaik NFL nav izteiktas līdervienības. Bet 4-0 pašalaik ir tikai Bills un Titans. Starp citu Titans ir komanda kas ir izmantojusi vismāk ''blices'' visā līgā, lai gan ir starp top komandām ''sacks'' ziņā. Tas vien jau liecina par DL spēku. Arī uzbrukums ir diezgan labs, ''running game'' ir vispusīgs un Kolins ir labs veterāns QB.

     [+] [-]

, 2008-09-29 20:21, pirms 16 gadiem
Hehe, visas diskusijas sen būs izrisinātas šeit, apskats paliks ar pāris komentiem...

  +1 [+] [-]

, 2008-09-29 20:38, pirms 16 gadiem
Viesturs Lācis rakstīja: Hehe, visas diskusijas sen būs izrisinātas šeit, apskats paliks ar pāris komentiem...
Nē, nē.. Taisi vien augšā apskatu. Ja nevarēsim neko izdomāt, tad vnk pārkopēsim no šejienes..

     [+] [-]

, 2008-09-29 20:40, pirms 16 gadiem
Viesturs Lācis rakstīja: Hehe, visas diskusijas sen būs izrisinātas šeit, apskats paliks ar pāris komentiem...
Nu ļoti konstruktīvi, nav nekādas vainas. 1 spēle gan vēl arī nav izspēlēta...

     [+] [-]

, 2008-09-29 20:41, pirms 16 gadiem
Tagad būs mācība, ka labāk nemaz nevajag rakstīt ziņas tieši pirms apskata, bet labāk pēc

     [+] [-]

, 2008-09-29 20:42, pirms 16 gadiem
Nuja, apskats kā parasti pēc pēdējās spēles. Drusku pieķēros jau tagad, citādi otrdienās un trešdienās ar laiku ir, kā ir (students kā nekā) un tad nu sanāk ar zināmu novēlošanos...

     [+] [-]

, 2008-09-29 20:44, pirms 16 gadiem
nu tā,šodien Ravens vs Steelers ļoti interesantai spēlei jābūt divas ļoti labas aizsardzības un Roetlisbergeram pagaidām kautkā nejiet,ceru uz Ravens uzvaru!

     [+] [-]

, 2008-09-29 20:57, pirms 16 gadiem
Broncos arī diez gan nožēlojama spēle, te nu bija labākais uzbrukums līgā, bez kārtīgas aizsardzības nekur, vispār diez gan daudz brāķu (4/4 vispār zem katras kritikas), gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, ir kur piestrādāt

  -4 [+] [-]

, 2008-09-29 21:27, pirms 16 gadiem
Goofy rakstīja: YO kas par zinju!
Klau Viestur, ja jau par Amishu futpolu, tpfuu Futbolu, raksti, tad ieliec ari kadu zinju par beisbolu un soker ligu ari!
Labais, ja kadam interese NFL tad lai iet uz nfl.com, Lai esports koncentrejas uz sporta veidiem kas ir iecieniti latvija
p.s. nevienam eiropa neiterese nfl.

  +1 [+] [-]

, 2008-09-29 21:29, pirms 16 gadiem
katamarans123 rakstīja: p.s. nevienam eiropa neiterese nfl.
Drosmīgs apgalvojums, lai neteiktu vairāk.

  -1 [+] [-]

, 2008-09-29 21:34, pirms 16 gadiem
Kanzasa pārsteidza, es nebūtu paredzējis šādu iznākumu...
1 2 36 komentāri