Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Titans" pagarina līgumu ar Stjuartu

Juris Miņins
Juris Miņins

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) vienība Tenesī "Titans" ir pagarinājusi līgumu uz sešiem gadiem ar labās malas bloķētāju Deividu Stjuartu.

Kā ziņo Nešvilas prese, tad līgums ir pagarināts uz sešiem gadiem par kopējo summu $38.9 miljoni. Šis līgums ir noslēgts divus mēnešus pēc tam kā "Titans" vienība vienojās ar kreisās malas bloķētāju Maiklu Rosu. Tāpat ir kļuvis zināms, ka jaunais Stjuarta līgums paredz sešu miljonu ASV dolāru lielu parakstīšanas bonusu un garantēto līguma summu $10 miljonu apmērā.

Paredzams, ka tieši Ross un Stjuarts gādās par Tenesī vienības saspēles vadītāja Vinsa Janga drošību.

Atgādināsim, ka gada sākumā "Titans" vadībā Stjuartam, ierobežotajam brīvajam aģentam, bija piedāvājusi viena gada līgumu, taču bijušais Misisipi Štata augstskolas spēlētājs, kurš NFL jau ir aizvadījs divas sezonas, atteicās no šāda piedāvājuma, jo uzskatīja ka citas vienības var piedāvāt labākus līguma nosacījumus.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2008-06-30 00:30, pirms 16 gadiem
Jangs tagad var par drošību neuztraukties. Stjuarts vēl NFL ir tāds pajauns, bet gan jau attīstīsies un "Titans" būs ieguvuši labu bloķētāju ilgtermiņā, ja vien nebūs traumas...

     [+] [-]

, 2008-06-30 01:49, pirms 16 gadiem
Lai Jangs varētu maksimāli labi izmantot savu skriešanas spēju, labi bloķētāji tiešām vajadzīgi. Ļoti labi, ka tiek domāts par uzbrukuma līniju.