Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Vinstons, kura vietu ieņēma Breidijs, kļūst par "Saints" rezerves spēlētāju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vinstons, kura vietu ieņēma Breidijs, kļūst par "Saints" rezerves spēlētāju
Džeimiss Vinstons. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) klubs Tampabejas "Bucaneers" parakstīja līgumu ar leģendāro Tomu Breidiju, tādējādi līdzšinējais saspēles vadītājs Džeimiss Vinstons palika bez darba. Viņš panācis vienošanos uz vienu sezonu ar Ņuorleānas "Saints".

2015. gada draftā ar pirmo numuru izvēlētais Džeimiss Vinstons noslēdzis līgumu par 1,1 miljonu dolāru. Parakstīšanas bonuss sastāda 148 tūkstošus, bet alga ir 952 tūkstoši. Papildus tam viņš bonusos var nopelnīt 3,4 miljonus. 26 gadus vecais saspēles vadītājs palika bez darba, jo Tampabejas "Bucaneers" izdevās pirms mēneša vienoties par Toma Breidija piesaistīšanu.

Pagājušajā sezonā Vinstons bija NFL līderis piespēļu jardos – viņa kontā bija 5109 jardi. Tomēr viņš savu vārdu vēstures grāmatās ierakstīja pavisam citā veidā. Vinstons kļuva par pirmo saspēles vadītāju NFL vēsturē, kurš vienas sezonas laikā veicis gan 30 piezemējuma piespēles, gan viņa piespēles 30 reizes pārtvēruši pretinieki.

"Saints" vadošais saspēles vadītājs ir 41 gadu vecais Drjū Brīzs, kurš tiek uzskatīts par vienu no labākajiem savas pozīcijas spēlētājiem NFL vēsturē. Viņa dublieris pagājušajā sezonā bija Taisoms Hils, kurš pagarināja līgumu ar "Saints" – trīs gadi un 21 miljons. Hils gan ir visnotaļ daudzpusīgs spēlētājs, jo var darboties vēl vairākās pozīcijās, bet sagaidāms, ka Vinstons un Hils varētu dalīt otrā saspēles vadītāja pienākumus.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nfl/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-04-29 22:30, pirms 4 gadiem
Bridžvoters tač bija Brīza dublieris pagājušosezon, vai tad ne?

     [+] [-]

, 2020-04-30 16:47, pirms 4 gadiem
valtcis rakstīja: Bridžvoters tač bija Brīza dublieris pagājušosezon, vai tad ne?
Bridžvoters bija QB2, bet Hils vnk bija Šona Peitona džokers, kurš var būt kā QB, tā jebkurā citā bumbu saņemt ļaujošā pozīcijā.