Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Gūdels: "Debitanti tiek pārvērtēti"

Juris Miņins
Juris Miņins

Gūdels: "Debitanti tiek pārvērtēti"
Rodžers Gūdels
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komisārs Rodžers Gūdels kādā no šodien notikušajām intevijām ir nācis klajā ar paziņojumu, ka lielākā daļa jauno spēlētāju-debitantu tiek pārvērtēti.

Rodžers Gūdels paziņoja, ka ar visu jauno spēlētāju nolīgšanas sistēmu ir kaut kas jādara, jo pašlaik ir izveidojusies situācija, ka ar jaunajiem spēlētājiem, kuri nav pat aizvadījuši nevienu spēli NFL, tiek slēgti vairāku gadu daudzmiljonu līgumi.

"Ar šo sistēmu kaut kas īsti nav tā kā vajag", sacīja komisārs, "nauda ir jāmaksā par parādīto sniegumu."

Šāds paziņojums netieši norāda uz neseno Maiami "Dolphins" noslēgto līgumu ar šī gada drafta kopējo pirmo numuru, uzbrukuma bloķētāju Džeku Longu. Šis līgums paredz, ka spēlētājs nākamo piecu sezonu laikā var saņemt $57.75 miljonus, no kuriem garantētā summa ir $30 miljoni.

"Viņš nemaz vēl nav spēlējis līgā, bet viņam jau ir šāda nauda", savu viedokli turpināja atklāt Gūdels, "pašreizējā ekonomiskā situācija liek klubiem tā rīkotis, taču var gadīties, ka viņi šādu naudu maksās spēlētājam, kurš nemaz netiks līdz pienācīgai spēlēšanai līgā."

Šajā preses konferencē Gūdels paziņoja, ka vēlas panākt, lai debitantu pirmie līgumi kļūst mazāki, taču pēc kāda laika tos varētu pārskatīt un noslēgt jaunus, balstoties uz parādīto spēli.

Tāpat līgas komisārs stāstīja, ka pašlaik ar NFL komandām notiek intensīvas pārrunas, lai varētu izveidot kopēju nostāju paredzamajās sarunās ar spēlētāju arodbiedrību par jauna kolektīvā līguma noslēgšanu.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

  -2 [+] [-]

, 2008-06-27 22:28, pirms 16 gadiem
Debianti Izlabojiet taču!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-27 22:29, pirms 16 gadiem
Kā teica filma "Pēdējais skauts", aģenti šo spēli ir sabojājuši, un tas ir uz visiem prof sportiem iekā USA

  -2 [+] [-]

, 2008-06-27 22:33, pirms 16 gadiem
3 reiz parlasiju un sapratu ke es tomer vel pagaidam maku lasit

  -1 [+] [-]

, 2008-06-28 01:46, pirms 16 gadiem
Kas jauns beisbolaa un lakrosaa?

  +1 [+] [-]

, 2008-06-28 10:56, pirms 16 gadiem
msz_no_sirds rakstīja: Kas jauns beisbolaa un lakrosaa?

LLČ (Latvijas Lakrosa čempionātā), katra komanda aizvadījusi pa divām spēlēm, vienīgā komanda, kas uzvarējusi abas spēles ir "Rīga". Sezona turpināsies pēc vasaras
Tagad uz beigām iet Latvijas lakrosa izlases treniņi, tika aizvadīta arī paraugspēle priekš esošajiem un topošajiem sponsoriem

Sīkaka informācija: latvialacrosse.lv