Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Heršels Vokers varētu atgriezties NFL... 53 gadu vecumā

Juris Miņins
Juris Miņins

Heršels Vokers varētu atgriezties NFL... 53 gadu vecumā
Heršels Vokers
Foto: sherdog.com

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Atlantas "Falcons" uz savu pirmssezonas treniņnometni ir uzaicinājuši bijušo līgas zvaigzni, bet nu jau 53 gadus veco Heršelu Vokeru.

Atlantas "Falcons" ir uzaicinājuši uz savu treniņnometni Heršelu Vokeru. Pats fakts nebūtu nekas sevišķs, jo pirms treniņnometnes sākuma vienības aicina pie sevis dažāda līmeņa futbolistus, tajā skaitā arī aizgājušo gadu zvaigznes, taču īpašs ir tas, ka Vokeram šobrīd ir 53 gadi.
Komandas vadība šādu soli nesauc par ātru veidu, kā nonākt medijos, bet gan kā pilnīgi nopietnu piedāvājumu Heršelam Vokeram, kurš jau labu laiku runā par to, ka varētu atgriezties futbola laukumā, lai, ja viņš to patiešām vēlas, futbolistam būtu šāda iespēja. Turklāt, savus koledžas gadus Heršels aizvadīja tieši Džordžijā.

Savas sportiskās karjeras laikā Heršels Vokers ir bijis ne tikai lielisks amerikāņu futbolists un viens no visu laiku labākajiem pussargiem koledžu līmenī, bet arī izmēģinājis savus spēkus vieglatlētikā, bobslejā (piedalījies Olimpiskajās spēlēs) un arī izmēģinājis savus spēkus baletā. Taču tas vēl nav viss, jo pirms savas 50 gadu jubilejas, Vokers aizvadīja arī divas MMA cīņas tolaik vēl eksistējošajā "Strikeforce" čempionātā, kurās abās arī uzvarēja, turklāt abas reizes aizsūtot savus ievērojami jaunākos pretiniekus nokautos.

Interesanti, ka šis "Falcons" piedāvājums nāk pēc tam kā pats sportists pirms pāris nedēļām paziņoja, ka, viņaprāt, viņš vēl aizvien varētu spēlēt NFL, turklāt būt palīgs kādai komandai arī šajā vecumā. Turklāt, viņš arī paziņoja, ka pirms gada, 52 gadu vecumā, 40 jardu (aptuveni 36 metri) sprintu viņš veica 4.3 sekundēs. Salīdzinājumam – šī gada pirmsdrafta nometnē ātrāk šo distanci veica tikai viens futbolists (4.28), bet pēdējo triju gadu laikā tas būtu bijis ceturtais ātrākais rezultāts.

Pats Vokers vēl nav atbildējis uz šo uzaicinājumu, turklāt, iepriekšminētajā intervijā viņš izteicās, ka pašalik viņa galvenā prioritāte ir MMA, kur viņš arī intensīvi trenējas, tomēr, atgriešanos NFL viņš arī neizslēdza.

Izmantotie resursi:
theScore



Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-26 12:35, pirms 9 gadiem
Dzoniy rakstīja: Spēlētājs, pateicoties kuram tika uzbūvēta 90'to gadu Cowboys dinastija.
Un runājot par viņa atgriešanos-laikam gatavojoties MMA cīņai treniņā smagi galvu atsitis. Jau 30 + gadīgiem RB ir problēmas saglabāt vietu sastāvā un te pensionārs cer tajā tikt.
Ja viņš TIEŠĀM tos 40 jardus skrien 4.3 bez īpašiem v-atlētikas treniņiem, tikai ar MMA nodarbojoties (par ko gan man ir ĻOTI lielas šaubas), tad kāpēc ne. Kā kāds rotācijas RB, vai lomas spēlētājs viņš tiešām varētu būt, tikai cik ilgi un kura komanda par to būs gatava maksāt?

  +5 [+] [-]

, 2015-06-26 12:57, pirms 9 gadiem
mūsu šķēpmetēji treniņos arī pasaules rekordus met...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-26 16:12, pirms 9 gadiem
ja NFL dopings ir legāls, tad visas iespējas šim tur tikt.

     [+] [-]

, 2015-06-26 18:14, pirms 9 gadiem
domāju , ka tas ir fufelis. varbūt , lai pakurinātu kaislības. ne nfl ne pašu falkonu lapā ar neko ātrumā tādu nepiefiksēju.
ja kas , tad atlantai noteiktu nav problēmu ar uzbrukumu, 32 vieta aizsardzībā gan.

     [+] [-]

, 2015-06-26 18:41, pirms 9 gadiem
Dzoniy rakstīja: Neizteikšos par to 4.3 laiku, kas izskatās pēc pilnīgā bullšita. Tāpat kā viss pārējais. Lomai viņš nederēja jau 30 + gados, neredzu ar ko viņš būtu kļuvis labāks pašiem 20 gadiem.
Pēdējā kampaņā ar Cowboys, viņš kā reiz bija lomas spēlētājs, kurš atgrieza kikus un atsevišķos gadījumos trešos daunus izspēlēja.

Par laiku - es jau arī izsaku bažas par šāda laika ticamību, jo tas būtu ātrāks laiks nekā liela daļa esošo jauno NFL spēlētāju skrietu, bet par viņa fiz formu... kad viņš izgāja MMA ringā, tad noteikti nevarēja pateikt, ka starp cīnītājiem ir 20 gadu starpība. Un Vokers jau visu laiku arī pierāda, ka viņš ir formas frīks. Tādā ziņā problēmas nez vai būtu.

Mani drīzāk uztrauktu jautājumi, kas skar savainojumus. Pat esot ļoti labā formā, NFL laukumos tikt pie savainojuma ir daudz vieglāk nekā MMA būrī, bet 50+ gados tas var izrādīties ne tikai apgrūtinājums, bet liktenīgi.

Kaut kādā agrās pirmssezonas līmenī Vokers, domāju, varētu spēlēt. Nebūtu pirmais spēlētājs uz laukuma, taču pēdējais ar ne, taču, atkārtošos - priekš kam to vajag?

  +2 [+] [-]

, 2015-06-26 20:49, pirms 9 gadiem
interesanta ziņa ... tikai tad nesaprotu, ja viņš tik labs tagad - kāpēc beidza finansiāli labo NFL karjeru jau pirms 18 gadiem?!

     [+] [-]

, 2015-06-28 11:44, pirms 9 gadiem