Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Viks atzīst savu vainu

Juris Miņins
Juris Miņins

Viks atzīst savu vainu
Maikls Viks (pa kreisi) ieiet tiesas zālē
Foto: AP

Bijušais Nacionālās Futbola Līgas (NFL) vienības Atlantas "Falcons" saspēles vadītājs Maikls Viks ir atzinis savu vainu suņu cīņu organizēšanā, tādējādi cerot uz priekšlaicīgu atbrīvošanu no cietuma.

Bijusī NFL superzvaigzne Maikls Viks ir atzinis savu vainu suņu cīņu organizēšanā un naudas likmju pieņemšanā uz šīm cīņām, tādējādi cerot panākt pierkšlaicīgu atbrīvošanu no cietuma. "Es atzīstu savu vainu", paziņoja pats Maikls Viks, "Es vēlētos lūgt piedošanu savai ģimenei, komandai, tiem bērniem, kas mani uzskatīja par paraugu." Jāpiebilst, ka Viks ir atzinis savu vainu tikai vienā epizodē, jo savu vainu par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem, bijušais futbolists neatzina.

Iepriekš ziņojām, ka pagājušā gada augustā 28 gadus vecajam Maiklam Vikam, kurš pārstāvēja Atlantas "Falcons" vienību, tika piespriests 23 mēnešu ilgs cietumsods par iepriekš minētajiem likumpārkāpumiem.

"Cietumā pavadītais laiks ir elle ikvienam", sacīja Vika advokāts Billijs Martins, "Maikls ir saņēmis savu sodu un apzinājies paveiktā postu."

Atgādināsim, ka Maiklam Vikam, pirms tiesas procesa un vēlāk sekojošās līguma lauzšanas ar "Falcons", bija spēkā 130 miljonus vērts desmit gadus ilgs līgums, taču pašlaik līgums vairs nav spēkā kā arī NFL vadība Vikam ir piespriedusi 3 gadu diskvalifikāciju. Tāpat jāatgādina, ka šovasar arī Maikla brālis, Markuss, nonāca policijas redzeslokā, jo izraisīja nekārtības publiskā vietā, bet vēlāk mēģināja izvairīties no aresta.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2008-11-27 00:13, pirms 16 gadiem
žēl, ka viņš šitā izdarīja, bija intresanti vērot viņa spēli.

     [+] [-]

, 2008-11-27 23:45, pirms 16 gadiem
Nekāds dižais metējs viņš nebija, bet, kad sāka skriet, varēja redzēt visādus brīnumus. RB un QB apvienojums vienā pozīcijā. Ceru viņu vēl redzēt NFL.

Starp citu, kāpēc jau labu laiku nav neviena raksta par NFL? Viesturs aizņemts vai kā?