Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Valkera lietā" pirmie aizturētie

Juris Miņins
Juris Miņins

"Valkera lietā" pirmie aizturētie
Džavons Valkers
Foto: AP

Ir aizturēts viens no diviem aizdomās turamajiem Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komandas Oklendas "Raiders" spēlētāja Džavona Valkera piekaušanas un aplaupīšanas lietā.

Kā ziņo Lasvegasas policija, tad Arfats Fadels tika iazturēts par vairākiem noziegumiem - cilvēku nolaupīšanu, laupīšanām u.c. nelikumībās. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas no Valkera tika nozagti 3000 ASV dolāru skaidrā naudā un 100000 ASV dolāru vērtas rotaslietas.

"Valkera kungs bija ieradies mūsu pilsēta, tāpat kā daudzi citi tūristi, izklaidēties", lietas apstākļus atklāj policijas pārstāvis, "iespējams viņš bija nedaudz par daudz iedzēris un nesaprata, ka ar Fadelu viņam nevajadzētu uzturēties vienā kompānijā."
"Aizdomās turamie zināja, kas ir Valkers, bet Valkers nezināja, kas ir viņi", turpināja policists, "ir zināms, ka spēlētājs kopā ar saviem draugiem brauca vienā mašīnā, taču tad viņš pārsēdās Fadela auto. Un pats dīvainākais ir tas, ka viņš to izdarīja labprātīgi."

Jāpiebilst, ka vēlāk, 192 centimetrus garais un 98 kilogramus smagais malējais uzbrucējs, tika atrasts smagi piekauts uz kādām no pilsētas ielām.

Tāpat policija cer, ka otrs aizdomās turamais vēl joprojām ir Lasvegasā un tāpēc visā pilsētā ir izplatīti attēli ar viņa fotorobota sastādīto bildi.

Saistītie raksti:
Aplaupīts NFL spēlētājs
"Valkera lietā" parādās jauna informācija
Valkers izklāsta savu versiju

Izmantotie resursi:
sportingnews.com